Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2016 - Anul XXI, nr. 160 (6273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reorganizare

PSD Suceava a consfinţit dizolvarea organizaţiilor locale în oraşele în care a pierdut alegerile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primul Comitet executiv al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, după numirea ca preşedinte interimar a deputatului Ioan Stan, s-a întrunit sâmbătă, 9 iulie a.c., la Frasin.

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei, Alexandru Rădulescu, a informat, printr-un comunicat de presă, că în cadrul comitetului s-a votat şi s-a aprobat dizolvarea organizaţiilor locale din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului – oraşe în care PSD a pierdut alegerile - şi numirea preşedinţilor interimari - Gheorghe Apetrii în Vatra Dornei, Adrian Posa în Câmpulung Moldovenesc şi Nicolae Cazacu în Gura Humorului. A fost dizolvat, de asemenea, Biroul Permanent al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD şi a fost votată numirea ca preşedinte interimar a lui Dan Ioan Cuşnir.

Conform purtătorului de cuvânt al PSD, la solicitarea preşedinţilor organizaţiilor locale din Valea Moldovei, Poieni-Solca, Satu Mare şi Grămeşti, s-a supus votului şi s-a aprobat retragerea sprijinului politic unor membri PSD aleşi consilieri locali pe listele PSD. Rădulescu a precizat că este vorba despre patru consilieri, câte unul în fiecare din comunele menţionate, care au încălcat unele prevederi statutare. Prin retragerea sprijinului politic cei patru pierd calitatea de consilieri locali, în locul lor urmând să vină următorii de pe lista de aleşi locali PSD.

 

Cinci locuri de deputat şi două de senator de Suceava, ţintele PSD la alegerile din toamnă

Tot în cadrul şedinţei Comitetului Executiv de la Frasin, preşedintele Ioan Stan a prezentat şi a supus aprobării strategia de acţiune politică. Obiectivul major al acestei strategii este câştigarea alegerilor parlamentare 2016, obţinerea de către PSD a cel puţin cinci locuri de deputat şi două de senator pentru judeţul Suceava, ”obiectiv perfect realizabil în contextul rezultatului alegerilor locale în care PSD a obţinut conducerea a 63 de primării din cele 114 ale judeţului”, după cum se arată în comunicatul de presă.

Modul de implementare a acestei strategii va fi evaluat permanent în întâlnirile Biroului permanent care pentru perioada imediat următoare au fost programate să aibă loc pe 22 iulie la Straja, pe 29 iulie la Vatra Dornei şi pe 12 august la Cajvana.

Obiectivul principal şi demersurile strategiei politice au fost adoptate în unanimitate şi asumate de cei prezenţi. Alexandru Rădulescu l-a citat pe primarul de Fălticeni, Cătălin Coman, care a subliniat că între Consiliul Judeţean şi unităţile administrativ-teritoriale există doar relaţii de colaborare şi că primarii, implicit majoritatea constituită de cei 63 primari PSD, ”au principalul cuvânt de spus în gestionarea unor probleme la nivelul judeţului; obiectivele asumate în campanie de fiecare candidat pot fi atinse prin implementarea de proiecte europene”.

Mai menţionăm că la întrunirea de la Frasin, fostul preşedinte al PSD, Cătălin Ioan Nechifor, le-a mulţumit tuturor membrilor PSD Suceava pentru colaborarea din ultimii 6 ani şi şi-a exprimat intenţia de a continua alături de aceştia ”construcţia politică social-democrată în judeţul Suceava”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava a consfinţit dizolvarea organizaţiilor locale în oraşele în care a pierdut alegerile.
 Vizualizări articol: 5347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
PSD Suceava a consfinţit dizolvarea organizaţiilor locale în oraşele în care a pierdut alegerile1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei