Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2016 - Anul XXI, nr. 160 (6273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Zilele Municipiului Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 15-20 iulie, la Fălticeni se vor desfăşura Zilele Municipiului, eveniment care include spectacole de muzică uşoară şi populară, târgul meşterilor populari, activităţi culturale şi religioase, competiţii sportive.

Vineri, 15 iulie, la Biblioteca „Eugen Lovinescu” va avea loc lansarea cărţii „Suflet de orfan”, autor Saveta Vărăreanu, după care profesoara Lenuţa Rusu, cunoscută solistă de muzică populară din zona Fălticeni, va susţine un recital folcloric.

Sâmbătă, 16 iulie, la ora 6,00, pe Iazul Şomuz se va da startul ediţiei a IV-a a concursului de pescuit Cupa „Nada Florilor”. La ora 9,00, la Sala de sport „Gabriel Udişteanu” va începe ediţia a V–a a turneului de tenis de masă Cupa „Zilele Municipiului Fălticeni”, inclus în Circuitul AMATUR. Tot de la aceeaşi oră, pe terenul cu zgură de la Baza de Agrement „Nada Florilor” va fi organizat un turneu de tenis de câmp pentru adulţi. După-amiază, la Muzeul de Artă „Ion Irimescu”, „Sub semnul Lovineştilor”, vor avea loc lansări de carte: „Însemnări la apusul soarelui”, autor dr. Roxana Cristian; „Strigături şi chiuituri fălticenene”, autor Vasile Gh. Popa; „Emigranţii”, autor dr. Vasile V. Popa şi un recital muzical de flaut susţinut de prof. univ. Nicolae Maxim.

Duminică, 17 iulie, de la ora 9,00, pe stadionul „Tineretului” va fi organizat tradiţionalul meci de fotbal OLD BOYS (’80-’90), între echipele Foresta Fălticeni şi C.S.M. Suceava, iar pe terenul cu zgură de la Baza de Agrement „Nada Florilor” se va desfăşura un turneu de tenis de câmp din Circuitul Tenis 10.

După – amiază, pe scena din Piaţa „Nada Florilor” va avea loc, începând cu ora 18,00, un spectacol susţinut de solişti vocali şi formaţii locale, urmat de finala Concursului „Ai şi tu talent”, ediţia a II –a. Înainte de premierea olimpicilor, sportivilor, cadrelor didactice şi antrenorilor, pe scenă va urca Vraciul, seara încheindu-se cu spectacolul „Salut! Ce faci?” al trupei Direcţia 5.

Luni, de la ora 19,00, pe scenă vor urca Ansamblul „Cetiniţa” al Căminului Cultural Boroaia, Formaţia „Activ”, seara încheindu-se cu un spectacol Emil Lassaria&Caitlyn.

Marţi, începând cu ora 10,00, la Baza de Agrement „N. Florilor” va avea loc ediţia I a Concursului de înot Cupa „Nada Florilor”. De la ora 17,00, la Muzeul de Artă „Ion Irimescu” va avea loc lansarea albumului „Irimescu, demiurg de tăceri”, autor criticul de artă prof. Gheorghe A.M. Ciobanu. Albumul va fi prezentat de scriitorul Grigore Ilisei. Seara, pe scena din centrul oraşului vor concertaMateo şi Ligia & Band.

Ziua de miercuri începe cu Sfânta Liturghie de Sfântul Ilie, oficiată de un sobor de preoţi din protopopiatul Fălticeni la Biserica cu hramul Sfântul Ilie, urmată de o procesiune religioasă pe traseul Biserica Sf. Ilie – Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Primăria Fălticeni – Catedrala „Învierea Domnului” – Biserica Sf. Ilie. Tot în aceeaşi biserică, de la ora 16,00, vor fi omagiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

De la ora 16,00, pe scenă vor concerta tinere talente fălticenene, formaţia „Torent”, Ionuţ Vieru, Doina şi Ciprian Petroaie, Valentin Bertea, Alexandru Brădăţan, Alexandru Recolciuc, Grupul Vocal “Balada”, condus de prof. interpret Maria Tanasă.

Seara se va încheia cu spectacolul susţinut de Orchestra de folclor profesionist“Rapsozii Botoşanilor”şi de soliştiiDan Doboş, Constantin Petrescu, Petronela Rusu, Elena Mândrescu, Cornelia Ciobanu, Sofia Vicoveanca. De asemenea, va avea loc şi un foc de artificii.

În perioada 16 – 20 iulie, pe Aleea Pietonală se va desfăşura Târgul meşterilor populari şi Târgul de antichităţi, iar pe stadionul „Nada Florilor” va funcţiona bâlciul anual.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Municipiului Fălticeni.
 Vizualizări articol: 7826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Zilele Municipiului Fălticeni5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei