Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2016 - Anul XXI, nr. 160 (6273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

A „împrumutat” maşina şefului pentru o plimbare cu prietenii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un adolescent în vârstă de 17 ani din comuna Ipoteşti s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii care l-au oprit în trafic în timp ce se afla la volanul unei maşini au constatat că nu are permis de conducere. „Năzdrăvănia” a avut loc sâmbătă, la orele amiezii, după ce tânărul s-a întâlnit cu doi prieteni şi de comun acord au stabilit să facă o plimbare cu maşina.

Cum nici unul dintre ei nu avea maşină, adolescentul în vârstă de 17 ani s-a gândit s-o „împrumute” pe cea de la locul de muncă, adică a şefului său. Zis şi făcut. Din faţa casei, autovehiculul marca Nissan a fost luat fără acordul proprietarului, iar cei trei au plecat în plimbare.

Nu au mers prea mult, şi asta pentru că cineva care i-a văzut a sunat la 112 şi le-a povestit poliţiştilor ce se petrece. Aşa se face că în timp ce se aflau în „croazieră” pe drumul comunal DC 69, dinspre Cetate spre satul Lisaura, tinerii au fost opriţi de un echipaj de poliție.

Întrucât adolescentul nu a putut prezenta permisul de conducere s-a procedat la verificarea în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu figurează cu permis de conducere.

Mai mult, s-a luat legătura telefonic cu proprietarul autovehiculului, care a declarat că nu a ştiut ceea ce a făcut angajatul său şi că nu i-a încredinţat acestuia maşina, deoarece este minor.

Acum, plimbarea i-a adus tânărului un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „furt calificat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A „împrumutat” maşina şefului pentru o plimbare cu prietenii.
 Vizualizări articol: 5609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A „împrumutat” maşina şefului pentru o plimbare cu prietenii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei