Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2016 - Anul XXI, nr. 151 (6264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 30 iunie – 6 iulie

Iulius Mall dă startul promoţiilor de sezon: reduceri de până la 70%

Pentru cei care îşi doresc să plece în vacanţă cu o garderobă nouă, magazinul Terranova din Iulius Mall Suceava a tăiat preţurile cu până la 70%. Discounturi de până la 60% sunt propunerea Kenvelo şi Be You. Piese vestimentare în trend, la jumătate de preţ, sunt la C&A, Pimkie, Motivi, Bigotti, Daioro, Nichi Cristina Nichita, Steilmann şi Sofiaman. Promoţii estivale de până la 40% sunt la Junker, iar de până la 30% la Ely Alindor. H&M îi întâmpină pe pasionaţii de cumpărături cu promoţii ademenitoare la articolele selectate. Lista ofertelor continuă cu Dovani, unde la două sau trei articole plătite unul este gratuit, Seroussi, care oferă discounturi pentru elevi şi studenţi, Blue' 63 şi multe altele.

Şi cei care şi-au propus să profite de zilele de vară şi să facă sport vor găsi la mall reduceri de până la 50% în magazinul Intersport şi de până la 30% la Adidas. De promoţiile de vară se pot bucura şi prichindeii, biletul de intrare pentru sesiunile de joacă la Hopa Hopa, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-13.00, fiind de 10 lei. Clienţii care sunt în căutarea încălţărilor comode pentru plimbările lungi din vacanţă sunt întâmpinaţi la CCC, Salamander şi Deichmann cu discounturi de până la 50%. Şi Samsonite are propuneri de shopping mai atractive cu până la 70%. Produsele cosmetice nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, aşa că la Sephora sunt reduceri de până la 70%, iar la Pro Beauty Shop de până la 50%. Oferte speciale sunt şi la Mondo Kosmetik şi la Golden Rose. La fel de tentante sunt şi discounturile propuse pentru bijuteriile şi accesoriile Sabrini şi Atlantis Gold.

Şi cei care îşi doresc să îşi aranjeze locuinţa în ton cu zilele însorite găsesc reduceri de până la 50% la Top Shop şi de până la 15% la toate articolele Deco Center. De asemenea, în luna iulie, clienţii Emanuelle Home vor beneficia de 30% reducere pentru cel de-al doilea produs achiziţionat. Promoţii sunt disponibile şi la Cărtureşti, pentru iubitorii de lectură. Apetisante sunt şi ofertele pregătite de operatorii din food court şi cafenelele din Iulius Mall Suceava. Catalogul complet al ofertelor de nerefuzat este disponibil pe Facebook Iulius Mall Suceava şi pe site-ul www.iuliusmall.com. În plus, până pe 10 iulie, cumpărăturile de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall le aduc clienţilor premii în ton cu zilele însorite de vară. Zilnic, primii 200 de clienţi care se înscriu în campanie primesc cadouri garantate: selfie stick-uri, prosoape Emanuelle Home, genţi de plajă, produse cosmetice, băuturi răcoritoare şi vouchere la salon Gentlemen`s Barber Shop, Optiblu, Atlantis Gold şi Deco Center. În fiecare zi, prin tragere la sorţi, unul dintre participanţii la campanie va câştiga un voucher pentru o pereche de ochelari de soare Polaroid de la Optiblu sau o cameră foto video sport. Totodată, zilnic, alţi trei clienţi, desemnaţi prin tragere la sorţi, vor primi vouchere pentru consultaţii gratuite la Optiblu. Marele norocos al campaniei „Shop&Travel” va fi răsplătit de Iulius Mall Suceava cu un sejur în valoare de 1.500 de euro, într-o destinaţie la alegere. Tot în urma extragerii, 15 participanţi vor fi premiaţi cu invitaţii pentru două persoane la Untold, cel mai aşteptat festival al verii.

 

Joi, 30 iunie

Lansare de carte la Muzeul de Ştiinţele Naturii

La Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava va avea loc, la ora 18.00,  lansarea celui de al patrulea volum de comentarii pe teme politico-administrative sucevene „Doi ani de continue dezamăgiri”, autor Dragoş Danubianu. Ca şi în volumele precedentele, comentariile sunt ilustrate de graficianul satiric Ovidiu Ambrozie Bortă BOA. Prezintă conf. univ. dr. Aurel Buzincu şi arh. Doru Olaş.

 

Vineri, 1 iulie

Expoziţie de fotografie dedicată Zilei Naţionale a Canadei

La Shopping City Suceava se deschide, la ora 11.00, o expoziţie de fotografie dedicată Zilei Naţionale a Canadei. Cu genericul „Happy birthday Canada”, expoziţia, care etalează fotografii realizate de ing. Mihai Sorocean, prezintă publicului sucevean imagini din Great Vancouver. Organizată de Cardinal Project SA Vancouver, Shopping City Suceava şi SC Manifest SRL Suceava, expoziţia va fi completată cu imagini video.

 

Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA - ROMANIA

Muzeul Bucovinei, Asociaţia „Gândeşte” şi Consiliul Judeţean Suceava organizează, la ora 12.00, la Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava, cea de-a X-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA - ROMANIA, având tema „New World Order/Noua ordine mondială”.

La ediţia din acest an s-au înscris în concurs 255 de caricaturişti, cu 848 de caricaturi, din 53 de ţări.

Juriul manifestării, alcătuit din graficienii satirici Mihai Pânzaru PIM, George Licurici şi Ovidiu Ambrozie Borta BOA, împreună cu reprezentanţii Asociaţiei „Gândeşte” au selectat caricaturile pentru expoziţie şi au desemnat câştigătorii.

Se vor acorda următoarele premii: Premiul I - 500 € + diplomă + medalie de aur, Premiul II - 300 € + diplomă, Premiul III - 100 € + diplomă, precum şi trei menţiuni - diplomă + medalie.

 

Sâmbătă, 2 iulie

Parada MotorFest din parcarea Shopping City Suceava

Shopping City Suceava, alături de North Gang Riders MC, vă invită, începând cu ora 12:00, să luaţi parte la un show de excepţie în cadrul căruia sucevenii vor putea admira sute de modele deosebite de motociclete şi vor putea participa la concursuri interactive pentru publicul larg. Timp de câteva ore, în parcarea Shopping City vor fi prezentate exemplare de colecţie, de zeci de mii de euro, bijuterii adevărate pe două roţi, care vor atrage privirile trecătorilor. Pentru prima dată în acest an, organizatorii au pregătit concursuri speciale şi pentru spectatori, cei mai curajoşi dintre aceştia având ocazia de a experimenta plimbările pe motoare de mare putere alături de cei mai experimentaţi motociclişti, chiar în parcarea Shopping City Suceava. Spectatorii vor asista la mersul pe o singură roată, demonstraţii de echilibristică, jocuri distractive, dar şi alte figuri extreme care vor produce emoţii în rândul vizitatorilor. Ca în fiecare an, la eveniment sunt aşteptaţi sute de motociclişti din toată ţara care vor poposi în parcarea Shopping City Suceava, pentru câteva ore de distracţie şi adrenalină pe două roţi, cu numeroase concursuri, demonstraţii şi momente speciale care vor încânta publicul. Sâmbătă, tradiţionala paradă a motocicliştilor va porni de la Capu Câmpului şi se va opri în parcarea Shopping City Suceava. Aceasta face parte din cadrul evenimentului MotorFest 2016, aflat la cea de-a VI-a ediţie, derulat în perioada 1-3 iulie la Capu Câmpului.

 

Duminică, 3 iulie

Kids City, ateliere de creaţie pentru copii

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, sunt organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama specială dedicată copiilor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Cele mai noi tehnici de creaţie pot fi deprinse de cei mici pe parcursul atelierelor organizate în incinta centrului comercial: metoda quilling, tehnica decoupage, tehnica şerveţelului, pictură pe sticlă/lemn/ceramică şi scrapbooking. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecţionate chiar de ei.

 

SkirtBike, parada fetelor pe bicicletă, prin Suceava

Sucevencele pot să participe, de la ora 16:30, la Parada SkirtBike Suceava, ediţia I. Purtând ţinute cochete, rochii, fuste, ţinute elegante, pline de feminitate, biciclistele sunt aşteptate să participe duminică la paradă, un eveniment care îşi propune să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic şi cochet. Parada se va desfăşura pe traseul: Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava (esplanadă), bulevardul 1 Mai, bulevardul George Enescu, strada Mărăşti, strada Mihai Eminescu, Oscar Wilde Irish Pub&Restaurant. Organizatorii vor oferi premii pentru cea mai şic biciclistă, cele mai înalte tocuri la pedale şi cea mai frumoasă pereche mamă-fiică. Premiul cel mare este o bicicletă Pegas, oferită în cadrul unei tombole pentru participante. Din ce ne-au spus organizatorii, evenimentul va fi realizat cu ajutorul sponsorilor: Bicicleta Pegas, Farmacia Sensiblu, Dames, Oscar Wilde Irish Pub&Restaurant, Aqua Carpatica, Climent Art, Fabrica de Invitaţii şi Melon Helmets. Parteneri: La Pedale Suceava, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Suceava. Parteneri media: Discover Bucovina, Monitorul de Suceava. Mai multe informaţii despre eveniment puteţi găsi pe https://www.facebook.com/events/243524819367726/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friptură muruită                     Este una dintre cele mai simple versiuni pentru marinarea cărnii într-o pastă de condimente cu ulei, dar gustul final este... Citeşte