Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2016 - Anul XXI, nr. 151 (6264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Victime

Patru biciclişti, din care doi minori, implicaţi în accidente rutiere, într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bicicliştii au fost în ultimele zile victimele mai multor accidente de circulaţie, produse fie din vina lor, fie din a celorlalţi participanţi la trafic. Numai într-o singură zi, patru accidente de circulaţie i-au avut protagonişti pe tot atâţia biciclişti, unii fiind mai norocoşi şi suferind leziuni uşoare, în timp ce alţii au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Marţi seara, în jurul orei 19.10, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Pojorâta, aflat pe bicicletă pe DN 17, în aceeaşi localitate, a fost acroşat de un autoturism, în momentul în care a virat la stânga, pe un drum lăturalnic. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs în momentul în care biciclistul a virat spre stânga şi a intrat pe contrasens, fără să se asigure, fiind în acel moment acroşat de autoturismul marca VW care venea din sens invers, condus de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Vatra Dornei. În urma impactului, biciclistul a suferit câteva leziuni uşoare. Acesta a primit îngrijiri medicale în ambulanţă, din partea echipajului venit la faţa locului, şi a refuzat transportul la spital. Atât conducătorul auto, cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le recoltate apoi probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool din sânge.

Câteva minute mai târziu, în jurul orei 19.45, în timp ce conducea bicicleta pe strada Morii Deal din comuna Dumbrăveni, un minor de 15 ani a pătruns pe DJ 208B, fără să se asigure, şi a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Mercedes Sprinter, condusă de un bărbat de 36 de ani, din comuna Vereşti. În urma impactului biciclistul a fost uşor rănit, nefiind transportat la spital. Şoferul implicat în accident a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Alţi doi biciclişti au fost răniţi după ce nu au respectat indicatoarele şi regimul circulaţiei rutiere

Cu câteva minute înainte de ora 21.00, la intersecţia DC 46 cu DC Colnic, în interiorul comunei Horodnic de Jos, a avut loc o coliziune dintre un autoturism şi un biciclist care nu a respectat indicatorul STOP. Poliţiştii au concluzionat că o femeie de 40 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca VW, a intrat în coliziune laterală cu bicicleta condusă de un tânăr de 16 ani care nu a oprit la indicatorul STOP, suferind leziuni uşoare în urma impactului. Verificarea cu aparatul etilotest a arătat că femeia din autoturism nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Un alt accident s-a petrecut în aceeaşi seară în satul Vuliva din comuna Frătăuţii Noi, având drept protagonist un biciclist în vârstă de 28 de ani, aflat pe un biciclu electric. Acesta circula pe contrasens, pe marginea drumului, şi în apropierea unei case s-a dezechilibrat şi a căzut. În urma impactului cu carosabilul, tânărul a suferit mai multe leziuni. El a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu fractură de cot stâng, având nevoie pentru vindecare de aproximativ 20 de zile de îngrijiri medicale. El a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Un bilanţ al accidentelor mortale petrecute în judeţ în primele 6 luni ale anului 2016 arată că mulţi dintre cei care şi-au găsit sfârşitul pe şosele nu se aflau în maşini. 14 din totalul celor 37 de morţi în accidente în prima jumătate a anului au fost pietoni, biciclişti şi mopedişti care, prin erorile pe care le-au comis, au provocat accidente care le-au curmat viaţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru biciclişti, din care doi minori, implicaţi în accidente rutiere, într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 4718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru biciclişti, din care doi minori, implicaţi în accidente rutiere, într-o singură zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friptură muruită                     Este una dintre cele mai simple versiuni pentru marinarea cărnii într-o pastă de condimente cu ulei, dar gustul final este... Citeşte