Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2016 - Anul XXI, nr. 151 (6264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Multă violenţă

Patru inculpaţi din clanul „Vîju”, trimişi în judecată pentru o bătaie provocată într-un bar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri, trei din Stulpicani şi unul din Frasin, judecaţi în amplul dosar de crimă organizată al cărui lider a fost identificat Alexie Pitişciuc, zis „Vîju”, au fost trimişi în judecată pentru noi fapte de violenţă, legate de agresarea a trei oameni, doi bărbaţi şi o femeie, într-un local din Câmpulung Moldovenesc. Agresiunea s-a petrecut pe 15 august 2015.

Din ancheta coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc rezultă că Vasile Tiberiu Flocea, în vârstă de 31 de ani, zis „Baia”, Ştefan George Flocea, în vârstă de 29 de ani, zis „Pletosul”, Ionel Flocea, de 28 de ani, zis „Plai”, toţi din Stulpicani (cei trei nu sunt fraţi), şi Laurenţiu Constantin Lehaci, în vârstă de 29 de ani, din Frasin, zis „Laur”, au petrecut într-un pub din Câmpulung Moldovenesc (Longfield), iar în jurul miezului nopţii administratorul localului le-a spus că nu mai pot fi serviţi deoarece unitatea se închide. Celor patru nu le-a convenit însă deloc această invitaţie de a pleca, astfel că au început să vocifereze.

În scurt timp s-a ajuns şi la violenţe.

„Inculpaţii au tulburat ordinea şi liniştea publică, inclusiv prin acte de violenţă verbale şi fizice comise asupra a trei persoane vătămate, în urma cărora acestea au suferit leziuni fizice ce au necesitat între două şi 14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, distrugând cu această ocazie bunuri din interiorul localului în valoare totală de 800 de lei”, au constatat anchetatorii.

Cele trei persoane vătămate au fost administratorul, soţia sa şi un client care a intervenit să-i apere. Ultimul a fost Sandrino Gherine, fostul fotbalist care a murit în condiţii tragice câteva luni mai târziu, după ce a căzut accidental într-un lac, în timp ce se afla la o nuntă la Vatra Dornei.

 

Cinci fapte imputate unuia dintre inculpaţi

Pentru cele mai multe infracţiuni are de răspuns Ştefan George Flocea. El a fost trimis în judecată pentru 3 fapte de lovire, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce Vasile Tiberiu Flocea a fost trimis în judecată pentru 2 fapte de lovire, plus distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Constantin Laurenţiu Lehaci a fost trimis în judecată pentru lovire (o faptă), distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pentru aceleaşi infracţiuni va fi judecat şi Ionel Flocea. 

Cei patru sunt trimişi în judecată şi în amplul dosar al procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, privind fapte foarte grave, de constituire a unui grup infracţional organizat, care a comis o tentativă de omor, contrabandă, tâlhărie, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, loviri şi alte violenţe. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru inculpaţi din clanul „Vîju”, trimişi în judecată pentru o bătaie provocată într-un bar.
 Vizualizări articol: 7774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patru inculpaţi din clanul „Vîju”, trimişi în judecată pentru o bătaie provocată într-un bar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friptură muruită                     Este una dintre cele mai simple versiuni pentru marinarea cărnii într-o pastă de condimente cu ulei, dar gustul final este... Citeşte