Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2016 - Anul XXI, nr. 141 (6254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reţinut

Tânărul care a fugit de la locul accidentului de la Vicovu de Sus a stat 24 de ore în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul fără permis care a produs un grav accident de circulaţie marţi după-amiază, la Vicovu de Sus, şi care a fugit de la locul faptei a stat 24 de ore în arest. Gelu P., în vârstă de 26 de ani, a fost încarcerat miercuri în urma probatoriului administrat de poliţiştii oraşului Vicovu de Sus, pe baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore emise de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din cuplă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Accidentul al cărui protagonist a fost tânărul din Vicovu de Sus s-a petrecut marţi după-amiază, în jurul orei 17.00. Gelu P. conducea un autoturism marca Mazda pe strada Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus, în dreapta sa fiind o femeie de 34 de ani, din Rădăuţi. La un moment dat, într-o curbă la dreapta fără vizibilitate, acesta s-a angajat în depăşirea unei căruţeşi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism marca VW Golf condus de o femeie de 41 de ani, din localitate. Ambele autoturisme au fost grav avariate, femeia de 41 de ani rămânând încarcerată în autoturismul pe care îl conducea. Patru persoane au fost transportate la spital în urma accidentului.

După producerea accidentului, conducătorul auto de 26 de ani care a produs accidentul şi care a suferit leziuni uşoare a fugit de la faţa locului. Ulterior acesta a fost identificat de poliţişti şi testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat că tânărul de 26 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul i-a fost împrumutat pentru a fi condus de un localnic de 39 de ani, care știa că acesta nu deține permis de conducere. Pe numele tânărului de 26 de ani poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.Gelu P. a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava și joi la prânz a fost prezentat procurorului de caz, care a dispus pentru acesta măsura controlului judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a fugit de la locul accidentului de la Vicovu de Sus a stat 24 de ore în arest.
 Vizualizări articol: 7957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tânărul care a fugit de la locul accidentului de la Vicovu de Sus a stat 24 de ore în arest3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri de pui cu nuci și cascaval Sunt delicate, delicioase și ușor de făcut. Pe orice masă, fie ea festivă sau doar în familie, vor arăta bine și vor cuceri definitiv aprecierile pofticioșilor prezenți.Avem nevoie de:Un piept de pui, un pumn de miez de nucă, 3 felii de... Citeşte