Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2016 - Anul XXI, nr. 141 (6254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La Shopping City Suceava

Lidia Buble, Deepcentral, Ion Paladi şi renumiţi artişti locali vor concerta la Festivalul Verii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 18-24 iunie, sucevenii sunt invitaţi să se distreze la Festivalul Verii, în parcarea Shopping City Suceava. Timp de câteva zile, atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de trupe locale şi artişti foarte îndrăgiţi de publicul sucevean, dar şi de trei concerte susţinute de interpretul de muzică populară Ion Paladi şi artiştii naţionali Deepcentral şi Lidia Buble.

Astfel, sâmbătă, 18 iunie, începând cu ora 16:00, atmosfera va fi întreţinută cu muzică şi voie bună de Ansamblul folcloric "Florile Bucovinei" al Casei de Cultură Rădăuţi, Gabriela Teişanu, Ansamblul folcloric "Codrii Neamţului", dar şi de cunoscutul interpret de muzică populară Ion Paladi, care va încheia seara cu un concert de excepţie.

Duminică, 19 iunie, începând cu ora 16:00, spectatorii vor lua parte la o varietate de momente muzicale oferite de cunoscuţii şi apreciaţii artişti de muzică populară Călin Brăteanu, Celina Ghergheluş, Alexandru Dumbravă şi Viorica Galan, dar şi de Fanfara de la Sf. Ilie şi Grupul folcloric "Sălceanca". DJ Verony Team va anima atmosfera cu un program muzical variat, în deschiderea concertului uneia dintre cele mai cunoscute trupe naţionale - Deepcentral. Spectatorii se vor distra şi vor fredona alături de artişti cunoscutele melodii: "O stea", "Gura ta", "Sus până la cer", dar şi cel mai nou hit: "Ochi de copil".

Vineri, 24 iunie, de la ora 16:00, sucevenii sunt invitaţi să sărbătorească "Zilele Sucevei" prin cântec şi distracţie, alături de Ansamblul Arcanul USV, Manuela Pohoaţă, Gheorghiţă Rotaru, Nicoleta Hafiuc şi Taraful Laura Olteanu. Seara se va încheia cu un concert susţinut de Lidia Buble, una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. Lidia Buble este cunoscută pentru melodiile sale "Le-am spus şi fetelor", "Inima nu ştie", "Noi simţim la fel" şi pentru cea mai nouă melodie a sa, "Mă cerţi".

În toată această perioadă, iubitorii de adrenalină sunt invitaţi să experimenteze senzaţii tari în parcul de distracţii amenajat în parcarea Shopping City Suceava, unde vor putea încerca peste opt tipuri de mecanisme moderne şi spectaculoase. De asemenea, pofticioşii vor putea degusta mici, bere de casă, dulciuri şi alte produse delicioase. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lidia Buble, Deepcentral, Ion Paladi şi renumiţi artişti locali vor concerta la Festivalul Verii.
 Vizualizări articol: 8807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lidia Buble, Deepcentral, Ion Paladi şi renumiţi artişti locali vor concerta la Festivalul Verii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri de pui cu nuci și cascaval Sunt delicate, delicioase și ușor de făcut. Pe orice masă, fie ea festivă sau doar în familie, vor arăta bine și vor cuceri definitiv aprecierile pofticioșilor prezenți.Avem nevoie de:Un piept de pui, un pumn de miez de nucă, 3 felii de... Citeşte