Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2016 - Anul XXI, nr. 141 (6254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Viitori liceeni

Festivitate de absolvire pentru elevii claselor a VIII-a de la Colegiul „Petru Rareş”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Absolvenţii claselor a VIII-a din cadrul Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava au marcat, în această săptămână, finalul celor opt ani de gimnaziu într-o atmosferă festivă, ceremonia de absolvire desfăşurându-se la Universitatea din Suceava.

La ceas de bilanţ, presărat cu emoţii mari şi planuri de viitor curajoase, le-au fost alături părinţi şi profesori, care nu au ezitat să-i felicite şi să-i aplaude.

Organizarea unor festivităţi care să marcheze finalul unui ciclu şcolar câştigă din ce în ce mai mult teren şi în rândul elevilor din clasele mai mici, astfel cursurile festive nu mai sunt rezervate doar absolvenţilor de liceu sau de studii superioare.

Catalogul a fost strigat ultima dată şi pentru cei 68 de elevi de clasa a VIII-a de la „Petru Rareş”, cei mai merituoşi dintre aceştia fiind recompensaţi cu diplome de dirigintele celor două clase, Gabriela Ilisei şi Adina Adam.

„Acest sfârşit e de fapt un nou început. Sper să ne revedem în septembrie, apoi după alţi patru ani, la cursul festiv al claselor a XII-a. Apoi cât mai des, măcar o dată la cinci ani să veniţi să ne spuneţi tot ce aţi realizat şi să ne mulţumiţi prin asta”, a transmis directoarea liceului, prof. Daniela Dungeanu.

 

Şefii de promoţie

Opt elevi au încheiat gimnaziul cu 10 pe linie, şefii promoţiei 2016 fiind: Alexandra Apostol, Andrei Coţofrei, Teodora Lungoci, Mihnea Moruz, Denisa Şveduneac, Iustina Stanca, Ioana Robciuc şi Adrian Petraş.

Au fost recompensaţi de Asociaţia Părinţilor elevii: Denisa Șveduneac, laureată cu mențiune la Olimpiada Națională de Lingvistică, şi Adrian Petraş, care a obţinut o medalie de bronz la Olimpiada Națională de Fizică.

Au mai fost distinşi cu premii de excelenţă elevii performanţi la disciplinele limbă română, matematică, fizică, chimie, biologie, informatică, engleză, germană, istorie, geografie, cultură civică, religie, arte plastice, muzică, fotografie, sport (șah, handbal – doi elevi membri ai echipei campioane naționale juniori III, fotbal fete).

„Colegiul nostru a promovat competitivitatea şi performanţa şi în aceşti patru ani am învăţat că drumul spre excelenţă este o constantă construire de sine, un constant progres”, au subliniat organizatorii.

Pentru cei 68 de viitori boboci de liceu urmează evaluarea naţională. Luni, 27 iunie, ei vor susţine prima probă scrisă la evaluarea naţională 2016, urmând ca pe data de 29 iunie aceştia să fie testaţi la matematică. Afişarea rezultatelor se va face pe 1 iulie 2016, până la ora 16.00, în aceeaşi zi, până la ora 20.00, fiind aşteptate şi contestaţiile. Rezultatele finale vor fi publicate marţi, 5 iulie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivitate de absolvire pentru elevii claselor a VIII-a de la Colegiul „Petru Rareş”.
 Vizualizări articol: 4605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Festivitate de absolvire pentru elevii claselor a VIII-a de la Colegiul „Petru Rareş”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri de pui cu nuci și cascaval Sunt delicate, delicioase și ușor de făcut. Pe orice masă, fie ea festivă sau doar în familie, vor arăta bine și vor cuceri definitiv aprecierile pofticioșilor prezenți.Avem nevoie de:Un piept de pui, un pumn de miez de nucă, 3 felii de... Citeşte