Google
 
vineri, 17 iun 2016 - Anul XXI, nr. 141 (6254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5575 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,2232 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Rulouri de pui cu nuci și cascaval

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sunt delicate, delicioase și ușor de făcut. Pe orice masă, fie ea festivă sau doar în familie, vor arăta bine și vor cuceri definitiv aprecierile pofticioșilor prezenți.

Avem nevoie de:

Un piept de pui, un pumn de miez de nucă, 3 felii de pâine albă, 6 bastonașe de cașcaval, 6 bucățele de gogoșar în oțet, 2 căței de usturoi, un ou, sare, piper, mărar tocat, 3-4 linguri ulei, o lingură boia de ardei sau puțin cimbru uscat pentru aspect, jumătate de lămâie, opțional puțin praf de nucșoară

Preparare:

Separăm longutudinal pieptul de pui în 6 felii, ca pentru șnițel. Punem fiecare bucată între două bucăți de pungă de plastic și batem carnea ușor, tot ca pentru șnițel, cu grijă să nu o rupem. Sărăm și piperăm pe o parte fiecare felie. Punem pâinea albă la înmuiat cu apă rece sau lapte, o stoarcem bine și eliminăm coaja. Trecem nucile prin mașină sau le mărunțim bine la robot. Amestecăm pâinea, oul, nuca și usturoiul, mărar tocat, sare și piper după gust, foarte puțină coajă rasă de lămâie și puțină nucșoară, dacă folosim. Împărțim acest amestec în 6. Pe fiecare felie de carne bătută întindem uniform din această compoziție. Punem într-o margine un bastonaș de cașcaval și o fâșie de gogoșar și rulăm strâns. Legăm fiecare ruladă cu o sforicică foarte curată. Ungem ruladele cu ulei și le presărăm din belșug cu boia sau cu cimbru uscat. Dăm ruladele la cuptor, într-o tavă cu hârtie de copt în ea. Ținem ruladele la foc mediu cca 20 de minute în cuptorul încins prealabil, până ce scobitoarea intră foarte ușor în carne. Nu trebuie să se rumenească prea tare sau să se usuce! Imediat după scoaterea din cuptor, stropim ruladele cu zeamă de lămâie. Sunt incredibil de gustoase cu salată verde alături. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rulouri de pui cu nuci și cascaval.
 Vizualizări articol: 1709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Rulouri de pui cu nuci și cascaval5.051

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri de pui cu nuci și cascaval Sunt delicate, delicioase și ușor de făcut. Pe orice masă, fie ea festivă sau doar în familie, vor arăta bine și vor cuceri definitiv aprecierile pofticioșilor prezenți.Avem nevoie de:Un piept de pui, un pumn de miez de nucă, 3 felii de... Citeşte