Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2016 - Anul XXI, nr. 141 (6254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Corneliu Popovici confirmă formarea unei majorităţi simple PNL-PMP în Consiliul Local Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, Corneliu Popovici, a confirmat ieri formarea unei majorităţi simple împreună cu PNL în Consiliul Local Suceava. Corneliu Popovici a declarat că PMP a luat decizia de a forma majoritate cu PNL considerând că aceasta va contribui la bunul mers al activităţii administrative în acest mandat. Popovici a arătat că în urma noii majorităţi din Consiliul Local Suceava, unul dintre viceprimarii municipiului reşedinţă de judeţ va fi Marian Andronache. Acesta a candidat din partea PMP pentru funcţia de primar al Sucevei.

„Orice alt zvon cu privire la formarea altor majorităţi sunt de natură de a produce un dezechilibru cu care PMP nu este de acord. Considerăm că majoritatea formată din PNL şi PMP este singura care poate asigura o stare de normalitate în funcţionarea acestui Consiliul Local”, a ţinut să precizeze preşedintele PMP Suceava. Corneliu Popovici a spus că pe agenda de lucru a viitorului viceprimar Marian Andronache se vor afla proiectele pe care acesta le-a prezentat sucevenilor pe perioada campaniei electorale. Popovici a ţinut să sublinieze faptul că PMP Suceava nu face alianţe cu nici o formaţiune politică, ci doar majorităţi, pentru o bună funcţionare a Consiliului Local şi pentru a nu produce un blocaj în administraţia Sucevei. Corneliu Popovici a mai declarat că miercuri, 22 iunie a.c., după constituirea noului Consiliu Local, atât PNL, cât şi PMP vor susţine o conferinţă de presă comună în care vor fi prezentate priorităţile pentru municipiul Suceava în mandatul 2016 – 2020. Pe de altă parte el a precizat că la nivel de judeţ PMP va forma majorităţi atât cu PNL, cât şi cu PSD, şi acestea pentru o funcţionare corectă a consiliilor locale.

Partidul lui Traian Băsescu va avea doi reprezentanţi în Consiliul Local Suceava, Marian Andronache şi Constantin Munteanu, acesta din urmă fiind liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PMP.

În urma alegerilor locale din data de 5 iunie 2016, PMP a reuşit să obţină 70 de mandate de consilieri locali la nivelul întregului judeţ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Popovici confirmă formarea unei majorităţi simple PNL-PMP în Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 3514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Corneliu Popovici confirmă formarea unei majorităţi simple PNL-PMP în Consiliul Local Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta stiam de la d-l Lungu .... trimis de
(17 iun 2016, 15:05:30
Daca ne spunea ceva nou poate il apreciam pe d-l Popovici, dar despre formarea acestei majoritati stiam de la d-l Lungu chiar de la validarea alegerilor! Doar nu degeaba este d-l Andronache subordonatul sau. Sa intelegem ca d-l Popovici este acum (sau in devenire) purtatorul de cuvant al acestuia?! Nu ne-am mira, avand in vedere "traseismul" celui din urma si interesele personale care il mana in sforariile politicii locale. In majoritatea PMP-ALDE-PSD fraiele se trageau din trei parti, in cea anuntata de d-l Lungu sant doar doua capete de strunit. Totusi, dupa calitatile pe care le are, cred ca d-l Popovici va avea parte doar de zabala. Mai vedem....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri de pui cu nuci și cascaval Sunt delicate, delicioase și ușor de făcut. Pe orice masă, fie ea festivă sau doar în familie, vor arăta bine și vor cuceri definitiv aprecierile pofticioșilor prezenți.Avem nevoie de:Un piept de pui, un pumn de miez de nucă, 3 felii de... Citeşte