Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iun 2016 - Anul XXI, nr. 135 (6248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

Ceremonie

Ziua Eroilor, sărbătorită la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Fălticeni, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, Detaşamentul pentru Situaţii de Urgenţă Fălticeni şi Parohia Grădini au organizat joi, de ziua Înălţării Domnului, activităţi dedicate Zilei Eroilor.

Manifestările în memoria celor care au căzut în războaie pentru apărarea ţării au debutat la Monumentul Eroilor din Piaţa “Nada Florilor” cu un ceremonial militar şi religios. Slujba de cinstire a veteranilor de război în viaţă, dar şi a militarilor căzuţi pe câmpul de luptă şi comemorarea glorioaselor acte de eroism naţional, a fost oficiată de preotul militar Cătălin Simion.

În acordurile „Imnului eroilor” au depus coroane viceprimarul Constantin Bulaicon din partea administraţiei publice locale, reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, ai Consiliului Judeţean, ai Asociaţiei Veteranilor de Război, ai Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, ai Detaşamentului de Jandarmi Fălticeni, membri ai PSD, PNL, ALDE şi elevi de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni.

La sfârşitul ceremonialului, elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni au defilat în aplauzele mulţimii.

Un sobor de preoţi coordonat de preotul paroh Neculai Apostol a oficiat o slujbă la Monumentul Eroilor de la cimitirul “Grădini”, în memoria celor care au căzut pe câmpurile de luptă, după care comandanţii şi cadre evidenţiate de la Poliţia Municipală, Detaşamentul pentru Situaţii de Urgenţă Fălticeni şi Poliţia Locală au depus coroane de flori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Eroilor, sărbătorită la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ziua Eroilor, sărbătorită la Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei