Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iun 2016 - Anul XXI, nr. 135 (6248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Suceava

Noile mandate ale consilierilor locali şi cel al primarului au fost înmânate la Biroul Electoral Municipal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarii şi consilierii locali aleşi prin votul din 5 iunie, care îi vor reprezenta pe suceveni până în iunie 2020, au fost ieri confirmaţi în funcţii de autoritatea electorală de circumscripţie.

Candidaţii de pe locurile eligibile ale fiecărui partid care a întrunit suficiente voturi încât să aibă reprezentanţi în Consiliul Local Suceava au fost chemaţi ieri la Biroul Electoral Municipal, instalat temporar la etajul II al Primăriei Suceava, pentru a le fi înmânate certificatele doveditoare ale alegerii lor.

Edilul sucevean, Ion Lungu, care a primit două certificate, unul de ales în funcţia de consilier local şi alta ca primar, a venit alături de actualii viceprimari, dar şi prezenţi şi viitori consilieri locali.

„Este un moment important şi emoţionant în acelaşi timp, chiar de unii au vechime în funcţie, cum e şi cazul meu, că primesc pentru a patra oară consecutiv acest certificat doveditor al alegerii primarului. Fiind cap de listă şi la Consiliul Local, am primit şi un certificat de consilier, care va reveni altui candidat al PNL, când voi fi validat ca primar. Le mulţumesc colegilor mei, echipei liberale, deputatului Ioan Balan, mai ales că ne-am atins ţinta propusă, ca PNL să fie pe locul I în Suceava. Ne-am dorit să avem doi viceprimari, nu va fi aşa, dar cu 10 mandate de consilier ocupăm un loc onorabil şi vom face tot ce putem astfel încât sucevenii să nu fie dezamăgiţi că ne-au dat votul lor, să ducem la îndeplinire promisiunile făcute, chiar de nu este uşor. Sunt convins că având alături echipa liberală, deputatul Ioan Balan şi pe Gheorghe Flutur la Consiliul Judeţean, vom reuşi”, a declarat Ion Lungu.

Deputatul Ioan Balan, prezent la eveniment, alături de colegii de partid, a spus că acest moment este unul de încununare a muncii depuse de Ion Lungu în mandatul de primar şi a muncii echipei liberale.

Nu în ultimul rând, primarul Ion Lungu a remarcat: „Va fi un mandat de sacrificiu, trebuie să muncim foarte mult, mai ales că şi cetăţenii sunt mai exigenţi de la un mandat la altul. Avem mult de lucru – chiar de luni am fost prezent la birou zi de zi, de la 7 dimineaţa, am mers pe teren, unde oamenii mi-au şi atras atenţia că am promis că vom face şi chiar vom face, pentru că de asta suntem aici”.

 

Noua componenţă a Consiliului Local Suceava

Lista PNL de consilieri locali va fi deschisă de actualii viceprimari, Ovidiu Doroftei şi Lucian Harşovschi, dintre care se va alege un viceprimar pentru mandatul 2016-2020. Următoarele opt poziţii sunt ocupate de Cristian Irimie, Angela Zarojanu, Mihai Flutur, Adrian Arămescu, Cristi Creţu, Daniel Prorociuc, Daniel Ungurian şi Bogdan Bicsi.

La PSD, lista celor opt consilieri locali are în componenţă următoarele persoane: Tiberius Brădăţan, Vasile Mocanu, Eugen Girigan, Doiniţa Nela Cocriş, Cornel Grosar, Cristian Boberschi, Mitică Bejenaru şi Andrei George Păduraru.

De la ALDE, primele trei locuri de pe lista de consilieri locali sunt ocupate de Ştefan Alexandru Băişanu, Ovidiu Milici şi Dan Marcel Roibu. Băişanu fiind şi deputat, cel mai probabil va renunţa la funcţia de consilier local în favoarea lui Petru Marius Cernescu.

De la PMP, persoanele care îi vor reprezenta pe alegători în deliberativul local vor fi Marian Andronache şi Constantin Munteanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noile mandate ale consilierilor locali şi cel al primarului au fost înmânate la Biroul Electoral Municipal.
 Vizualizări articol: 6910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Noile mandate ale consilierilor locali şi cel al primarului au fost înmânate la Biroul Electoral Municipal4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei