Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iun 2016 - Anul XXI, nr. 135 (6248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Descindere

Controale ANAF la chioşcurile comercianţilor din Piaţa Mare Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajaţii ANAF au descins joi în Piaţa Mare din Suceava, efectuând mai multe controale la chioşcurile amenajate în zona tarabelor din spate. O echipă formată din doi inspectori a verificat actele mai multor magazine care vând produse industriale. Au fost verificate documentele de provenienţă ale mărfurilor aflate la vânzare pe tarabe, notele de intrare-recepţie, precum şi modul în care sunt comercializate aceste mărfuri. Casele de marcat au fost luate la verificat, pentru a fi controlată fiscalizarea mărfurilor comercializate de proprietarii magazinelor. Controalele au avut drept scop reducerea evaziunii fiscale în rândul comercianţilor de la tarabe şi eliminarea de pe piaţă a mărfurilor de contrabandă.

Controalele în zona Pieţei Mari continuă, după ce comercianţii care îşi desfăşoară activitatea aici au fost ţinta mai multor descinderi şi controale făcute de inspectorii ANAF în primăvară. Un control care viza modul în care se desfăşurau vânzările de flori a fost făcut de oamenii Fiscului chiar în ziua de 8 martie, atunci când interesul oamenilor pentru flori era crescut şi vânzările mergeau bine. În jurul prânzului, câţiva inspectori au descins în sectorul de vânzare a florilor din piaţă, unde au fost verificate facturile de achiziţie, notele de intrare-recepţie, precum şi preţurile de vânzare. În final, inspectorii au luat cu ei actele, pentru a fi întocmite procese-verbale de sancţionare a celor prinşi pe picior greşit.

O lună mai târziu, o descindere de amploare a avut loc tot în zona Pieţei Mari din oraş, când au fost vizate câteva ansambluri de imobile, dar şi boxe şi anexe din apropierea acestora. În urma acestei acţiuni, coordonate de poliţie, au fost ridicaţi şi confiscaţi 2.000 de litri de alcool şi 900.000 de ţigarete, toate mărfuri de contrabandă. În urma percheziţiilor, 16 persoane suspecte au fost audiate de procurori, 15 dintre acestea ajungând în arestul IPJ Suceava, cu ordonanţe de reţinere. Valoarea de piaţă a ţigărilor de contrabandă confiscate atunci era de circa 540.000 de lei, iar valoarea alcoolului depăşea 150.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Controale ANAF la chioşcurile comercianţilor din Piaţa Mare Suceava.
 Vizualizări articol: 10516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Controale ANAF la chioşcurile comercianţilor din Piaţa Mare Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei