Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iun 2016 - Anul XXI, nr. 135 (6248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Estival

CFR a lansat „Trenurile Soarelui”. Unul dintre ele este sezonierul Suceava-Mangalia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

CFR Călători a anunţat lansarea curselor directe spre Litoralul Mării Negre, programul „Trenurile Soarelui” însemnând peste 40 de trenuri care vor asigura  legături directe din toată ţara cu staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării. Printre trenurile sezoniere se numără şi tradiţionalul InterRegio Suceava Nord-Mangalia. Trenul va circula din data de 17 iunie, până atunci sucevenii având la dispoziţie trenul Suceava Nord-Constanţa, care circulă zilnic pe tot parcursul anului.

Trenul IR 1952 Suceava Nord-Mangalia va pleca în fiecare zi la ora 20.32 din Suceava şi are programată sosirea la Mangalia la ora 6.51. La retur, trenul IR 1953 pleacă din Mangalia la ora 21.39 şi este programat să ajungă la Suceava la ora 7.50. Faţă de anul trecut este de remarcat că trenul care pleacă din Suceava nu îşi mai începe cursa la 19.00, ci la 20.30. În 2015, trenul ajungea foarte dimineaţă în staţiuni, ceea ce nemulţumea mare parte dintre călători. De asemenea, pozitiv este şi faptul că trenul Suceava Nord-Mangalia va circula şi în acest an separat faţă de cel care pleacă de la Iaşi. Până în 2014, cele două trenuri au circulat combinate, iar numărul total de vagoane permise era insuficient pentru numărul de călători. Aşa s-a ajuns ca oamenii să circule ca sardelele, inclusiv în vagoane etajate cu capacitate mare, dar incomode, destinate traficului de navetă, pe distanţe mici şi medii.

Tarifele pe distanţa Suceava-Mangalia sunt de 101 lei la clasa a II-a, 155 de lei la clasa I, în jur de 130 de lei la cuşetă cu şase paturi şi 148 de lei la cuşetă cu patru paturi. La aceste preţuri există însă reduceri substanţiale. Dacă elevii sau pensionarii au reducere de minimum 50%, pentru ceilalţi călători se pot obţine reduceri de până la 30% dacă biletele sunt cumpărate cu anticipaţie maximă (peste 21 de zile) şi cu reducerea suplimentară de 5% pentru cumpărarea biletelor on-line. Pentru cei care nu pot cumpără bilete anticipat există varianta reducerii de 10% pentru tichetul dus-întors, la care se poate adăuga reducerea de încă 5% pentru achiziţionarea on-line. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CFR a lansat „Trenurile Soarelui”. Unul dintre ele este sezonierul Suceava-Mangalia.
 Vizualizări articol: 5783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
CFR a lansat „Trenurile Soarelui”. Unul dintre ele este sezonierul Suceava-Mangalia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei