Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2016 - Anul XXI, nr. 120 (6233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reuşită

Peste o sută de participanţi la Convenţia Naţională a Alcoolicilor Anonimi, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Convenţia aniversară organizată în perioada 20-22 mai a.c. pentru a marca 15 ani de funcţionare a Grupului Alcoolicilor Anonimi ”Speranţa” Suceava s-a bucurat de o largă participare a acestor grupuri de sprijin din ţară. Au fost prezenţi 90 de invitaţi membri ai grupurilor AA din Bucureşti, Constanţa, Călăraşi, Roşiorii de Vede, Braşov, Cugir, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bistriţa, Dej, Beclean, Iaşi, Timişoara, Piatra Neamţ, Oneşti, Ploieşti, dar şi din Republica Moldova, cărora li s-au adăugat cei 26 de membri AA din Suceava.

În deschiderea lucrărilor, fondatorul grupului AA de la Suceava, Constantin, a prezentat un scurt istoric şi activitatea sucevenilor, după care s-au desfăşurat atelierele de lucru. Temele dezbătute de cei care au reuşit să scape din capcana alcoolului au fost ,,Supărarea: un lux dubios, rezervat nealcoolicilor”, cu moderator Intergrup Moldova, ,, Alcoolul şi femeile din AA“ - moderatori femeile din AA România, ,,Să nu complicăm lucrurile” - moderator Intergrup Transilvania, ”Recuperarea fizică în programul AA” - moderator Intergrup Muntenia şi ,,Promisiunile programului AA” - moderator Grup ,,Speranţa” Suceava.

”Discuţiile au fost extraordinar de interesante şi la obiect, atmosfera minunată, empatia, dragostea, înţelegerea şi împărtăşirea experienţelor avute au fost aşa cum numai în comunitatea AA poate fi. Ne bucură întotdeauna aceste întâlniri cu membrii din ţară”, ne-a declarat Constantin după manifestare.

 

Orice alcoolic care vrea să renunţe la băutură beneficiază de sprijinul Grupului AA

Membrii Grupului Alcoolicilor Anonimi din Suceava se întâlnesc de trei ori pe săptămână. Îi leagă experienţa consumului de alcool din copilărie, adolescenţă sau primii ani ai maturităţii şi decizia de a renunţa la alcool şi a veni să caute sprijin la grupul Alcoolicilor Anonimi (AA) din Suceava, în dorinţa de a se însănătoşi de pe urma alcoolismului.

Singura cerinţă pentru a deveni membru AA este dorinţa de a renunţa la alcool. Nu se percep cotizaţii, taxe de înscriere şi nu sunt acceptate sponsorizări. Grupul se finanţează prin contribuţii proprii. Nu este afiliat nici unui cult religios, nu sprijină şi nu contestă nici o cauză. Scopul este acela de a rămâne abstinenţi şi de a-i ajuta pe alţi alcoolici să ajungă la abstinenţă.

Grupul Alcoolicilor Anonimi Suceava poate fi contactat la adresa de e-mail speraasv@yahoo.com. Mai multe informaţii despre AA şi AA Suceava se găsesc pe pagina www.alcooliciianonimi.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de participanţi la Convenţia Naţională a Alcoolicilor Anonimi, la Suceava.
 Vizualizări articol: 2227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste o sută de participanţi la Convenţia Naţională a Alcoolicilor Anonimi, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei