Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mai 2016 - Anul XXI, nr. 108 (6221)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Competiţie

“Carnavalul Primăverii”, ediţia a III-a, destinat elevilor din centre de plasament, şi-a desemnat câştigătorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunea “Carnavalul Primăverii”, ediţia a III-a, destinată elevilor din centre de plasament, şi-a desemnat câştigătorii sâmbătă, 7 mai, la Shopping City Suceava. La competiţie au participat copii din cinci unităţi de asistenţă socială: Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate din Gura Humorului, Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni, Casa de tip familial „Sf. Gheorghe” din Dolhasca, Centrul de Plasament “Mihail și Gavril” din Solca, Centrul de Plasament “Speranţa” din Suceava.

În deschiderea evenimentului, câteva eleve de la Cercul de dans al Palatului Copiilor Suceava, coordonat de prof. Mirela Duminică, au încântat publicul prezent cu un dans modern. Concursul a fost organizat cu ocazia sărbătorilor pascale, dedicat tuturor copiilor din sistemul de protecţie socială, cu scopul prevenirii marginalizării sociale și al promovării talentelor din instituţiile de ocrotire socială. Probele concursului au fost prezentarea momentelor artistice oferite de elevii din centrele de plasament și jurizarea unor produse hand made realizate de beneficiarii centrelor de plasament sucevene.

În pauzele dintre probe, publicul a fost încântat de momentele artistice prezentate de elevii Grupului vocal „Visul Copiilor” al Asociaţiei „Euroactiv” Suceava, coordonat de prof. Mihai Greciuc, dansuri moderne (coregrafie asigurată de prof. Mirela Duminică), prezentări de modă cu elevele de la Cercul de artă textilă din cadrul Palatului Copiilor, coordonat de prof. Liliana Voinoiu, și muzică uşoară interpretată de elevele de la Cercul de canto, coordonat de prof. Mihai Lungoci. Prof. Narcisa Daniela Ştefănescu de la Asociaţia „Euroactiv” Suceava le-a mulţumit tuturor participanţilor care au realizat acest eveniment, şi în special sponsorilor care au făcut posibilă organizarea acestei acţiuni dedicate copiilor din aceste unităţi de asistenţă socială.

 

Juriu, premianţi

Juriul concursului a fost format din ec. Viorica-Luminiţa Banc, preşedinta Asociaţiei Societatea pentru Egalitate de Gen (SEG) Suceava, prof. Narcisa Daniela Ştefănescu de la Asociaţia „Euroactiv” Suceava, prof. Biatrice Choleva, directoarea Palatului Copiilor Suceava, prof. Petronela Rusu de la Palatul Copiilor, prof. Loredana Ceică, inspector şcolar arte de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Doina Cristina Cojocaru, director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Laurenţiu Turtă, preşedintele Asociaţiei „Speranţă, Şansă, Viitor” din Mihoveni şi reprezentant al sponsorilor din partea Real Suceava, prof. Mihai Lungoci, prof. Mirela Duminică, prof. Oana Popescu (Palatul Copiilor Suceava). Evenimentul a fost moderat de jurnalista Adriana Dascălu Bulină. Decernarea premiilor a fost efectuată de membrii juriului şi sponsorii evenimentului. Elevii participanţi din instituţiile de ocrotire socială au primit şi premii în bani, oferiţi de Societatea de Caritate „Mila Creştină” din Dolhasca.

Locul I a fost ocupat de Casa de tip familial „Sf. Gheorghe” Dolhasca şi de Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate din Gura Humorului; Locul II: Centrul de Plasament “Mihail și Gavril” din Solca şi Centrul de Plasament “Speranţa” din Suceava; Locul III: Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni; Premiu special al juriului: Denisa-Andreea Grumeza de la Casa de tip familial „Sf. Gheorghe” Dolhasca.

Cadourile şi premiile oferite copiilor au fost din partea sponsorilor: SC Real Hyper Magazine SRL (sacoşe cu dulciuri, caiete şi produse de igienă personală), RIO Bucovina (sucuri şi apă minerală), Florăria Iris (buchete de flori şi trandafiri pentru toate participantele din centrele de plasament), Alka, Tesano, Velpitar, Rostar, Cozonac Bujor, Rogelya din Fălticeni, SC Transport Public Local SA Suceava (transportul dus-întors al copiilor de la Centrul de Plasament „Speranţa” Suceava), gazda evenimentului, Shopping City Suceava, dar şi Patronatul Tinerilor Întreprinzători din judeţul Suceava şi Rotaract Suceava.

 

Organizatori

Concursul judeţean „Carnavalul Primăverii”, ediţia la a III-a, desfăşurat la Shopping City Suceava, a fost organizat de Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava şi Asociaţia Societatea pentru Egalitate de Gen (SEG) Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Direcţia pentru Tineret a Judeţului Suceava, Asociaţia “Speranţă, Șansă, Viitor” din Mihoveni, Societatea de Caritate “Mila Creștină” din Dolhasca şi Asociaţia „Alecs Group”. Organizatorii mulţumesc sponsorilor şi colaboratorilor pentru că datorită lor au reuşit să aducă un zâmbet de bucurie pe chipul copiilor care au participat la acest eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Carnavalul Primăverii”, ediţia a III-a, destinat elevilor din centre de plasament, şi-a desemnat câştigătorii.
 Vizualizări articol: 2283 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
“Carnavalul Primăverii”, ediţia a III-a, destinat elevilor din centre de plasament, şi-a desemnat câştigătorii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei