Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mai 2016 - Anul XXI, nr. 108 (6221)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consultarea populaţiei

Completarea chestionarelor privind racordul la gaz metan în Burdujeni Sat a început de luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Operaţiunea de consultare a populaţiei cu privire la intenţiile de racordare la reţeaua de gaz metan, în condiţiile extinderii acesteia în zona Burdujeni Sat, a început în forţă, de luni dimineaţă.

Două echipe de câte doi oameni, angajaţi ai Primăriei Suceava, au început să meargă din casă în casă cu chestionare în care sunt evidenţiate şi preferinţele de consum – pentru încălzirea locuinţei şi gătit sau doar pentru gătit.

„Această consultare a populaţiei din Burdujeni Sat cu privire la intenţia de racordare la gaz metan, pe care am început-o de luni, este necesară în vederea determinării eficienţei economice a acestei investiţii. Sunt date solicitate de cei de la E.ON, care trebuie să ştie pentru ce număr de consumatori şi ce consum potenţial vor avea, în vederea realizării investiţiei şi a parametrilor tehnici ai acesteia. Sunt trei opţiuni care trebuie completate acolo – pentru centrală, pentru sobă sau pentru aragaz”, a explicat primarul Ion Lungu.

În funcţie de rezultatele chestionarelor întocmite şi ale studiului de eficienţă, se va stabili şi o modalitate de colaborare între Primăria Suceava şi E.ON, în privinţa finanţării acestui proiect de extindere a reţelelor de gaz metan în cartierul Burdujeni Sat şi în cartierul de locuinţe pentru tineri de pe Dealul Mănăstirii.

„Îmi doresc ca săptămâna aceasta să finalizăm consultarea populaţiei, să trimitem cât mai rapid această anexă la Târgu Mureş, astfel încât să putem semna cât mai repede protocolul de colaborare cu  E.ON Gaz şi să demarăm efectiv lucrările de aducţiune a gazului metan în Burdujeni Sat”, a adăugat edilul sucevean.

Realizarea unui parteneriat public-privat pentru extinderea reţelei de gaz metan a devenit posibilă de anul acesta, odată cu modificarea legislaţiei în vigoare, care, până acum, conţinea prevederi contradictorii, care blocau orice iniţiativă de acest gen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Completarea chestionarelor privind racordul la gaz metan în Burdujeni Sat a început de luni.
 Vizualizări articol: 2346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Completarea chestionarelor privind racordul la gaz metan în Burdujeni Sat a început de luni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei