Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mai 2016 - Anul XXI, nr. 108 (6221)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blocaj informaţional

DSP Suceava nu face publică nici o informaţie despre spitalele din judeţ în scandalul dezinfectanţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia de Sănătate Publică Suceava continuă participarea la ancheta penală în cazul dezinfectanţilor utilizaţi în spitale, dar nu va face publice rezultatele. La solicitarea Prefecturii Suceava, referitoare la situaţia actuală a spitalelor din judeţ, DSP a răspuns că din data de 28 aprilie 2016, sub coordonarea Ministerului Sănătăţii, DSP Suceava participă prin acţiuni specifice - recoltare teste de eficienţă, recoltare produse biocide, controale tematice -  la derularea anchetei penale în cazul produselor biocide.

”Ancheta este coordonată de Parchetul General, iar domnul ministru al Sănătăţii a solicitat în cadrul videoconferinţelor desfășurate în săptămâna precedentă ca informaţiile obţinute să nu fie făcute publice pe durata derulării anchetei penale, singurul comunicator autorizat fiind Ministerul Sănătăţii. Vă asigurăm de implicarea cu maximă responsabilitate a instituţiei noastre în derularea tuturor acţiunilor de control dispuse de responsabilii din minister și despre faptul că în unităţile sanitare cu paturi din judeţul Suceava în care s-au înregistrat neconformităţi au fost luate toate măsurile administrative pentru evitarea oricărui risc la adresa pacienţilor", a informat DSP.

Ieri, ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaș Cadariu, a demisionat, prim-ministrul Dacian Cioloș a preluat conducerea interimară a Ministerului Sănătăţii ”pentru a coordona direct și a asigura continuitatea măsurilor necesare în sectorul de sănătate”, dar interdicţia de comunicare n-a mai anulat-o nimeni, deși Parchetul General a informat că nu a avut o astfel de solicitare către Ministerul Sănătăţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DSP Suceava nu face publică nici o informaţie despre spitalele din judeţ în scandalul dezinfectanţilor.
 Vizualizări articol: 2055 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DSP Suceava nu face publică nici o informaţie despre spitalele din judeţ în scandalul dezinfectanţilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei