Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mai 2016 - Anul XXI, nr. 108 (6221)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


E frumos. E bine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mi se întâmplă să fi aflat despre discuţia dintre doi remarcabili oameni de televiziune, purtată duminică seara în pauză de publicitate, într-un studio din Capitală. Primul dintre ei, nu neapărat foarte pătruns de sport, o ţinea morţiş p-aia cu "la Madrid, Halep a câştigat fiindcă i-a aranjat Ţiriac tot parcursul!". Celălalt, nu neapărat fan al Simonei, i-a explicat cu duhul blândeţii că e absurd măcar să-ţi închipui asta, şi că Halep a câştigat pe merit. Susţin din toată inima acelaşi lucru, din mai multe motive: primul este acela că la acest nivel nu se poate aşa ceva, al doilea fiind că pentru a reuşi asemenea combinaţii e nevoie de multă minte, lucru pentru care n-aş băga mâna în foc că se găseşte în exces la "rumânul" la care se făcea referire. Hai să ne lămurim încă o dată: la Simona nu tenisul e problema, ci neuronul. În măsura în care şi-l ţine sub control, vine şi performanţa. Ca unul care a înjurat-o în nenumărate rânduri, şi cred că pe bună dreptate, mă simt dator şi ca la fiecare succes să-i aduc toate elogiile cuvenite. De aceea, victoria ei de la Madrid este motiv de mare bucurie pentru mine, dar şi de speranţe într-un sezon care pentru ea abia a început. Doamne ajută să o ţină!

Mai mult decât bucurie, de-a dreptul fericire, ne-au adus handbalistele. Poate vă amintiţi că tot aici am scris că aşa cum arată acum, CSM Bucureşti are tot ce-i trebuie pentru a deveni campioana Europei. Zis şi făcut! Mai mult, după Campionatul Mondial am mai spus şi că de la Rio nu trebuie să aducem "o medalie", ci doar medalia de aur. Este un moment de vârf în handbalul nostru, cum nu am mai avut de jumătate de secol, care trebuie valorificat până la capăt. Iar personajul suprem din epopeea budapestană, dincolo de bijuteria Gulden, este pentru mine Aurelia "Mika" Brădeanu, veterana care a înscris 4 goluri fabuloase consecutiv în semifinala cu Vardar, iar ca recompensă supremă a fost desemnată să aducă trofeul la Bucureşti, fiind trimisă să execute lovitura de departajare decisivă din finală. A trimis-o domnul Kim Rasmussen, antrenorul căruia nu i se cuvine statuie doar pentru asta şi pentru performanţa în sine, ci şi pentru că, sper, îl va face pe grobianul de Tadici să-şi înghită grohăielile o dată pentru totdeauna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E frumos. E bine.
 Vizualizări articol: 1829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
E frumos. E bine5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei