Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 apr 2016 - Anul XXI, nr. 86 (6199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specializare

Femeile din PSD Suceava au participat la un seminar de pregătire politică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegaţie de femei din PSD Suceava a participat, recent, la un seminar de pregătire politică în vederea câştigării alegerilor locale din iunie 2016. Seminarul a avut loc în perioada 8-9 aprilie, în municipiul Piatra Neamţ, iar Organizaţia Femeilor Social Democrate Suceava a fost reprezentată la aceste seminar de preşedinta organizaţiei, Oana Elena Pintilei, secretarul executiv, Ioana Irimia, liderul organizaţiei de femei din municipiul Suceava, Doiniţa Cocriş, şi vicepreşedintele OFSD Mariana Radu, Cristina Tomuţ, precum şi reprezentante din Biroul Politic Permanent Cătălina Sumanariu şi Andreia Iuliana Păştinaru.

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate Suceava, Oana Pintilei, a ţinut să precizeze că seminarul a avut ca obiectiv pregătirea femeilor care vor candida pentru funcţiile de primar, consilier judeţean sau local, precum şi a celor care se vor implica activ în campania electorală. „Colegele social-democrate din judeţul Suceava au luat parte la Piatra Neamț, pe parcursul celor două zile de desfăşurare a seminariilor, alături de alte femei din zona Moldovei, respectiv judeţele Neamț, Botoșani, Iași, Bacău și Vrancea. Printre principalele teme abordate în cadrul dezbaterilor interactive se numără succesul femeilor în alegerile locale, comunicarea în campania electorală, comunicarea valorilor social-democrate, politici sociale promovate de Partidul Social Democrat în timpul guvernării Victor Ponta. Aceste cursuri au fost susținute de experți în organizarea campaniilor electorale, legislaţie şi comunicare din cadrul Institutului Social Democrat <Ovidiu Şincai>”, a spus Oana Elena Pintilei.

La seminar a fost prezentă şi preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate, Viorica Dăncilă, care a ţinut să precizeze că „mă bucur că un număr tot mai mare de femei social-democrate vor candida la alegerile locale din acest an. Aici, la Piatra Neamț, la cursurile privind pregătirea candidatelor pentru scrutinul din vară am aflat cât de multe doamne și domnișoare au decis să nu mai stea deoparte. Vă recomand să fiţi curajoase, implicate, dar și cu multă, multă forță de muncă, pentru că ne așteaptă o bătălie în care trebuie să demonstrăm că suntem cel puțin la fel de bune ca și bărbații, dacă nu mai bune”.

Nu în ultimul rând, liderul OFSD Suceava, Oana Pintilei, a ţinut să mai precizeze că în spiritul principiilor promovate de PSD, care asigură prezența în proporţie de 30% a femeilor pe listele de candidaturi, femeile social-democrate din judeţul Suceava își anunţă întregul sprijin pentru toate femeile care vor intra în cursa electorală din acest an, pentru a candida la funcțiile de primar, consilier judeţean şi consilier local.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile din PSD Suceava au participat la un seminar de pregătire politică.
 Vizualizări articol: 2483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Femeile din PSD Suceava au participat la un seminar de pregătire politică1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute Există sute, dacă nu chiar mii de reţete după care pot fi pregătite roşii umplute. Indiferent de cea aleasă, preparatul este uşor de făcut, rapid, arată bine şi este gustos.Avem nevoie de:6 roşii medii, bine coapte, 6 linguri rase de... Citeşte