Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 apr 2016 - Anul XXI, nr. 86 (6199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ediţia a VIII-a

Festivalul Naţional de teatru în limba engleză „MagicFest”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Suceava se va desfăşura, în perioada 22-29 aprilie, cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Naţional de teatru în limba engleză „MagicFest”, eveniment ce vizează descoperirea şi promovarea tinerelor talente artistice, precum şi o creştere a interesului tinerilor pentru teatru, literatură şi artă.

Opt trupe de liceeni din Bucureşti (Brainstorming şi Victoria Art), Bacău(Act, Nobody’s Group şi Transparency), Timişoara (Hooleelogans şi Hush Hush) şi Suceava (The Knockers) vor lua parte, timp de o săptămână, la ateliere de teatru şi creaţie teatrală, acestea fiind coordonate de tineri actori, studenţi sau absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică (Roxana Filip, Alma Caldare, Irina Cepoi, Doina Antohi, Silviu Mircescu, Liviu Chiţu, Ştefan Huluba, Veliko Velikov).

Participanţii vor prezenta câte două piese, una în limba engleză, pregătită pentru participarea în concurs, şi cealaltă în limba română, creată pe parcursul atelierelor speciale. Trupele vor avea o săptămână intensă, participând şi la un atelier de noapte în care vor trebui să creeze un minispectacol non-verbal. Juriul festivalului va fi alcătuit din Raluca Ghervan, Alexandru Baltă şi Anca Maria Colteanu.

Festivalul este organizat de Asociaţia MagiMedia, în parteneriat cu Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava şi cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al Primăriei Suceava, al Casei de Cultură a Sindicatelor şi al Teatrului “Matei Vişniec”.

Organizatorii sunt elevi ai Colegiului “Petru Rareş”, absolvenţi sau foşti membri ai trupei The Knockers, coordonaţi de managerul festivalului, Camelia Butnaru,  preşedintele Horia Andrei Butnaru şi vicepreşedintele Bogdan Farcane.

Ediţia de anul acesta a festivalului se va desfăşura sub mottoul “Give it a twist to infinity!”, organizatorii promiţând o ediţie de neuitat.

Spectacolele se vor ţine pe scena Teatrului “Matei Vişniec” Suceava, iar intrarea este liberă. Publicul este aşteptat în limita locurilor disponibile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Naţional de teatru în limba engleză „MagicFest”.
 Vizualizări articol: 1633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Festivalul Naţional de teatru în limba engleză „MagicFest”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute Există sute, dacă nu chiar mii de reţete după care pot fi pregătite roşii umplute. Indiferent de cea aleasă, preparatul este uşor de făcut, rapid, arată bine şi este gustos.Avem nevoie de:6 roşii medii, bine coapte, 6 linguri rase de... Citeşte