Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mar 2016 - Anul XXI, nr. 54 (6167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dare de mită

Un bărbat care transporta coarne de cerb, trimis în judecată după ce a dat o mită de 200 de lei unui poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care a încercat să scape de un dosar penal oferind mită unui poliţist după ce a fost prins în timp ce transporta coarne de cerb fără documente de provenienţă a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. Andrei Marian Moldovan, aflat sub control judiciar, va fi judecat pentru infracţiunea de dare de mită, după ce agentul de poliţie a sesizat tentativa de mituire şi a fost organizat un flagrant.

Procurorii au precizat că, pe 13 ianuarie a.c., un agent de la Postul de Poliţie Moldoviţa, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit, pe DJ 176, pe raza comunei Moldoviţa, un autoturism Audi A6, la volanul căruia a fost identificat Andrei Marian Moldovan, din judeţul Mureş. Poliţistul a observat că în interiorul autovehiculului, în zona banchetei din spate, se aflau bunuri acoperite cu o pătură. L-a întrebat pe inculpat ce transportă, iar acesta a spus că are coarne de cervide, cumpărate de la persoane necunoscute de pe raza comunei Moldoviţa. Bărbatul nu avea nici un document de provenienţă, existând aşadar indicii clare că provin din fapte de braconaj. Agentul de poliţie a efectuat controlul asupra maşinii, găsind coarne de cerb pe bancheta din spate şi în portbagaj şi i-a explicat bărbatului că trebuie să-l însoţească la sediul Postului de Poliţie Moldoviţa. Bărbatul, rezultă din anchetă, a început să-l roage pe poliţist să-l ierte, promiţându-i suma de 300 de lei. 

În timp ce se îndrepta spre Postul de Poliţie Moldoviţa, cu maşina sa, urmat, în spate, de autoturismul condus de şoferul care transporta coarnele de cerb, agentul de poliţie şi-a anunţat superiorii cu privire la tentativa de mituire, fiind sesizat imediat Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava.

Ajuns la sediul postului de poliţie, bărbatul i-a întins poliţistului suma de 200 de lei. Din ancheta procurorilor rezultă că agentul a refuzat, făcând un pas în spate, moment în care bărbatul a introdus bancnotele sub nişte hârtii de pe birou. Banii au fost găsiţi ulterior de poliţiştii de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava deplasaţi la faţa locului pentru a realiza flagrantul.

În ultima perioadă, mai mulţi poliţişti au fost martori denunţători în cazuri de tentativă de mituire. Cea mai mare mită a fost refuzată de un agent de la Biroul Rutier Suceava, care a sesizat că un şofer căruia trebuie să-i suspende permisul de conducere vrea să-l mituiască cu 1.000 de euro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat care transporta coarne de cerb, trimis în judecată după ce a dat o mită de 200 de lei unui poliţist.
 Vizualizări articol: 4451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un bărbat care transporta coarne de cerb, trimis în judecată după ce a dat o mită de 200 de lei unui poliţist3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocană de vită cu bere (carbonade flamande) Acest preparat belgian foarte gustos, tipic masculin, este mai puțin cunoscut deocamdată pe la noi, dar este o opțiune perfectă dacă vom organiza în viitor, de pildă, o petrecere de ”Ziua bărbatului”. Se pregătește destul de ușor... Citeşte