Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mar 2016 - Anul XXI, nr. 54 (6167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iulius Mall

Târg de antichităţi, ateliere de creaţie pentru copii şi concert dedicat zilei femeii, în weekend

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârşitul de săptămână aduce evenimente aparte pentru clienţii Iulius Mall Suceava. Târg de antichităţi, activităţi creative şi distractive pentru copii, lecţii gratuite de dans, concurs de şah, concert dedicat femeilor şi mii de premii sunt propunerile Iulius Mall pentru acest weekend. De vineri până duminică, în perioada 4-6 martie, la parterul Iulius Mall Suceava se va desfăşura Târgul Colecţionarilor. Clienţii care apreciază obiectele ancorate în trecut sunt invitaţi să descopere piesele expuse de colecţionari din toate colţurile ţării. Domnii care sunt în căutarea cadourilor pentru Ziua Femeii vor găsi bijuterii şi accesorii cu un farmec aparte. În plus, cei pasionaţi de antichităţi vor găsi piese de mic mobilier, tablouri, statuete, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole ornamentale cu poveşti din timpuri străvechi.

Sâmbătă, de la ora 9.00, în sala de conferinţe Iulius Mall, pasionaţii de sportul minţii pot asista la un concurs de şah organizat de Palatul Copiilor Suceava. Prichindeii se vor întrece în mutări inteligente, cu scopul de a-şi exersa talentul şi de a câştiga titlul de cel mai bun jucător de şah.

 

Tenorul Vlad Miriţă va susţine un concert dedicat femeilor

Tot sâmbătă, de la ora 14.00, în zona KidsLand, cei mici vor avea posibilitatea de a învăţa cum să îşi exprime într-un mod inedit iubirea pentru mame, participând la atelierul de creaţie. Specialiştii Creativ&Deco au pregătit o temă dedicată zilei de 8 Martie şi îi vor ajuta pe copii să realizeze inimioare roşii, îmbrăcate în accesorii colorate. Materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, iar participanţii vor putea oferi mămicilor felicitările create chiar de ei.

De la ora 16.00, petrecerea continuă alături de clovnul Bobo. Ca de fiecare dată, năzdrăvanii vor petrece o seară minunată, în compania prietenilor de vârsta lor. Vor fi provocaţi la jocuri şi concursuri haioase, pentru ca distracţia să fie garantată.

Duminică, de la ora 17.00, pe scena amplasată la etajul Iulius Mall Suceava, în zona food court, renumitul tenor Vlad Miriţă va susţine un concert dedicat femeilor. Spectacolul „Iubesc Femeia – povestea bărbatului interbelic” cuprinde muzica unor vremuri impregnate cu ritmuri elegante, care aduc un omagiu frumuseţii feminine. Seara de duminică va continua tot pe ritmuri muzicale.

De la ora 18.30, la intrarea principală în Iulius Mall, sucevenii vor primi invitaţie la dans. Lecţiile gratuite vor fi susţinute de profesioniştii de la Salsa Family, care îi vor învăţa pe cei doritori paşi de latino caraibice, salsa, bachata şi merengue.

Sesiunile de shopping din această perioadă sunt câştigătoare la Iulius Mall Suceava. Toţi cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei pot participa la campania „Dă play la primăvară!” şi au şansa de a fi premiaţi cu bilete la concertele artiştilor favoriţi: Julio Iglesias (Iaşi, 11 mai), Enrique Iglesias (Bucureşti, 12 mai) şi Smiley (Bucureşti, 1 iunie). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de antichităţi, ateliere de creaţie pentru copii şi concert dedicat zilei femeii, în weekend.
 Vizualizări articol: 2869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg de antichităţi, ateliere de creaţie pentru copii şi concert dedicat zilei femeii, în weekend0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocană de vită cu bere (carbonade flamande) Acest preparat belgian foarte gustos, tipic masculin, este mai puțin cunoscut deocamdată pe la noi, dar este o opțiune perfectă dacă vom organiza în viitor, de pildă, o petrecere de ”Ziua bărbatului”. Se pregătește destul de ușor... Citeşte