Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mar 2016 - Anul XXI, nr. 54 (6167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Schimbare

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava s-a mutat la Casa Prieteniei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate birourile Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Suceava s-au mutat în noul sediu, de la Casa Prieteniei, de pe Aleea Ion Grămadă nr. 1-3 din municipiul reşedinţă de judeţ. În clădire mai funcţionează Biroul Francez şi Biroul German, ale regiunilor cu care Consiliul Judeţean Suceava are parteneriate şi studioul de înregistrări al Centrului Cultural Bucovina, care funcţionează în două camere amenajate la demisol.

Odată cu transferul imobilului către Direcţia de Drumuri, în data de 1 martie, a fost evacuată şi fanfara din Suceava din spaţiile pe care le-a ocupat la demisol.

Dreptul de administrare asupra spaţiilor de la demisol, în suprafaţă totală de 83,24 mp, a fost dat Centrului Cultural Bucovina în anul 2013, dar consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa de la sfârşitul lunii februarie a.c. revocarea hotărârii de consiliu prin care fusese acordat şi păstrarea în administrare doar a celor două camere pentru studio. Centrul Cultural, prin managerul Viorel Varvaroi, a solicitat Consiliului Judeţean transmiterea în folosinţă gratuită a spaţiului de 34,82 mp, iar deliberativul a aprobat suprafaţa de 40,38 mp.

În legătură cu evacuarea fanfarei, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, ing. Radu Avădănei, a explicat că demisolul îi este necesar pentru voluminoasa arhivă a instituţiei. Avădănei a arătat că o paralelă între fanfara din Suceava şi Ansamblul ”Ciprian Porumbescu” pentru a justifica în vreun fel utilizarea gratuită a demisolului în continuare este forţată deoarece fanfara aparţine unei entităţi private, Asociaţia ”Maestro Art”, în timp ce ansamblul este o instituţie publică. Din informaţiile noastre, asociaţia de care aparţine şi fanfara care cântă la diverse evenimente publice organizate de Primăria Suceava a folosit demisolul de la Casa Prieteniei vreme de opt ani fără să plătească un leu chirie. După evacuare, administraţia locală a primit fanfara în clădirea Cinematografului Modern. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava s-a mutat la Casa Prieteniei.
 Vizualizări articol: 4458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava s-a mutat la Casa Prieteniei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocană de vită cu bere (carbonade flamande) Acest preparat belgian foarte gustos, tipic masculin, este mai puțin cunoscut deocamdată pe la noi, dar este o opțiune perfectă dacă vom organiza în viitor, de pildă, o petrecere de ”Ziua bărbatului”. Se pregătește destul de ușor... Citeşte