Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mar 2016 - Anul XXI, nr. 54 (6167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Mai multe instituţii sucevene verifică starea salubrizării cursurilor de apă din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanţi ai mai multor instituţii sucevene verifică în această perioadă starea salubrizării tuturor cursurilor de apă din judeţ. Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a declarat că în cursul zilei de ieri a avut loc o şedinţă de lucru în cadrul căreia s-au stabilit detalii referitoare la efectuarea de verificări cu privire la modul în care au fost salubrizate cursurile de apă, cât şi detalii referitoare la modul în care au fost realizate şi întreţinute şanţurile şi rigolele în localităţi, pentru asigurarea secţiunii de scurgere a apelor mari. La şedinţă au participat reprezentanţii ai Prefecturii, ai Serviciului de Gospodărire a Apelor, ai Gărzii Naţionale de Mediu Suceava, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Gărzii Forestiere Suceava.

În urma acestei şedinţe, printr-un ordin al prefectului Constantin Harasim vor fi constituite comisii interinstituţionale care vor verifica în principal existenţa depozitelor de deşeuri şi de material lemnos pe malurile şi în albiile cursurilor de apă, precum şi în secţiunile de scurgere ale podurilor şi podeţelor. De asemenea, membrii acestor comisii vor verifica şi existenţa depozitelor de deşeuri şi de material lemnos pe formaţiunile torenţiale din aproprierea zonelor locuite, precum şi modul în care au fost realizate sau întreţinute şanţurile şi rigolele de scurgere a apelor pluviale în localităţi.

Constantin Harasim a precizat că verificările vor avea loc până pe data de 15 aprilie 2016, „totodată, comitetele locale pentru situaţii de urgenţă trebuie să se ocupe de realizarea lucrărilor de îndepărtare a depozitelor neconforme de deşeuri şi de material lemnos de pe malurile şi din albiile cursurilor de apă, cu deosebire din secţiunile de scurgere a podurilor şi podeţelor”. Harasim a mai adăugat că această acţiune de verificare se realizează în contextul prevenirii situaţiilor de urgenţă cauzate de inundaţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe instituţii sucevene verifică starea salubrizării cursurilor de apă din judeţ.
 Vizualizări articol: 2876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai multe instituţii sucevene verifică starea salubrizării cursurilor de apă din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocană de vită cu bere (carbonade flamande) Acest preparat belgian foarte gustos, tipic masculin, este mai puțin cunoscut deocamdată pe la noi, dar este o opțiune perfectă dacă vom organiza în viitor, de pildă, o petrecere de ”Ziua bărbatului”. Se pregătește destul de ușor... Citeşte