Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 feb 2016 - Anul XXI, nr. 49 (6162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune

Bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a lovit concubina cu un topor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 50 de ani din comuna Mălini a fost trimis de judecători 30 de zile după gratii, după ce şi-a lovit concubina cu un topor, producându-i leziuni grave. Incidentul a avut loc vineri după-amiază, după ce Ionel Cojocaru, bărbatul de 50 de ani, a plecat împreună cu concubina sa, o femeie de 51 de ani, la un vecin din comuna Mălini, pentru a-l ajuta să taie lemne de foc. În timp ce munceau, gazda a scos o sticlă de băutură şi cei trei s-au apucat de cinstit câte un pahar. După ce au consumat alcool, între bărbat şi concubina sa a izbucnit o ceartă care a degenerat în violenţă, bărbatul lovind-o pe femeie cu un topor în zona gâtului. După incident, gazda şi concubinul femeii au pansat-o pe aceasta într-o anexă a locuinţei, după care agresorul a transportat-o pe femeie la locuinţa comună din imediata vecinătate.

În jurul orei 19.15 însă, starea femeii fiind destul de gravă, Ionel Cojocaru a apelat la 112. O ambulanţă care s-a deplasat la faţa locului a preluat victima, transportând-o la Spitalul Municipal Fălticeni. Aici medicii au diagnosticat-o cu ,,plagă tăiată profundă, leziune cervicală posterioară, agresiune”, femeia rămânând internată. În urma examinării medico legale s-a stabilit că victima are o plagă tăiată pe una din părţile laterale ale gâtului, plagă produsă prin lovire cu un obiect tăietor, cuţit sau topor, necesitând pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale. Chiar dacă femeia agresată nu a depus nici o plângere pe numele concubinului ei, poliţiştii s-au autosesizat sâmbătă şi au continuat cercetările, investigând în mod amănunţit cele petrecute între cei doi concubini şi ajungând la concluzia că în urma consumului de alcool şi a unui conflict spontan, bărbatul de 50 de ani a lovit-o pe femeie în zona gâtului, cu tăişul unui topor. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor’’, iar  bărbatul de 50 de ani a fost reţinut cu ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul IPJ Suceava. Agresorul a fost prezentat duminică în faţa judecătorilor de la Tribunalul Suceava, unde a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea tentativei la infracţiunea de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a lovit concubina cu un topor.
 Vizualizări articol: 2258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a lovit concubina cu un topor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulada de biscuiţi cu banane (Lacrima de elefant) Această ruladă simplu de făcut şi foarte gustoasă mai este cunoscută şi sub denumirea de ”Lacrimă de elefant”, ”Ochi de elefant” sau ”Rulada Lacrimă”. Este printre cele mai gustoase dulciuri clasice fără coacere,... Citeşte