Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 feb 2016 - Anul XXI, nr. 49 (6162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect realizabil

Pariul lui Cătălin Miron pentru rădăuţeni: asfaltarea tuturor străzilor în următorii patru ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcţia de primar în municipiul Rădăuţi, este de părere că în ultimii 26 de ani condiţiile de viaţă din acest oraş s-au degradat într-un ritm îngrijorător. Poate cele mai elocvente pentru situaţia în care a ajuns Rădăuţiul sunt străzile şi trotuarele, adevărate capcane şi pericole publice.

Cătălin Miron are însă un pariu pentru rădăuţeni, unul foarte ambiţios, dar perfect realizabil. 

„Împreună cu echipa PNL Rădăuţi voi arăta că se poate. Se poate ca în patru ani în Rădăuţi să nu mai existe nici o stradă neasfaltată. Da, se poate ca în următorii patru ani să accesăm Programul Operațional Regional 2014-2020 şi să refacem întreaga infrastructură stradală a municipiului Rădăuţi”, a arătat Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi spune că starea jalnică a străzilor şi trotuarelor a devenit o preocupare prioritară, iar acest lucru s-a desprins nu doar din discuţiile cu oamenii din oraş, ci şi din părerile celor care tranzitează zona.

„Străzile din Rădăuţi sunt în stare critică, trotuarele din Rădăuţi, acolo unde există, sunt în stare critică. În Rădăuţi sunt zone, sunt străzi întregi pe unde nu se mai poate merge pe jos, sunt trotuare care nu pot fi folosite. Nu cred că există o singură stradă despre care să spunem că nu mai trebuie refăcută sau un singur trotuar care să nu mai necesite reparații. Suntem obligaţi să recuperăm 26 de ani de stagnare. Dacă nu vom reconstrui oraşul nostru  la care ținem atât de mult, condamnăm la subdezvoltare toată zona Rădăuţiului”, a opinat Cătălin Miron.

Acesta a dorit să facă şi o paralelă cu unele comune limitrofe municipiului Rădăuţi şi în care primarii, indiferent de coloratura politică, au reuşit să schimbe faţa localităţilor.

„Noi, rădăuțenii, trebuie să privim la vecinii noștri din Frătăuți, din Dorneşti, din Volovăţ, din Horodnic sau din Burla. Ei și-au asfaltat şi drumurile care duc în câmp, cu finanțări din programele Uniunii Europene. În toate aceste comune primari nu sunt extratereștri, ci oameni ai unor partide, indiferent de numele acestora. În toate aceste localități acești primari au demonstrat că se poate, iar acest lucru va fi posibil şi la Rădăuţi. Este un pariu pe care mi-l asum în faţa tuturor rădăuţenilor”, a spus Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi este de părere că asfaltarea drumurilor din oraş se va înscrie şi în strategia gândită de preşedintele liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, care consideră prioritară modernizarea drumului Roman – Siret, unul lăsat de izbelişte de ultima guvernare.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pariul lui Cătălin Miron pentru rădăuţeni: asfaltarea tuturor străzilor în următorii patru ani.
 Vizualizări articol: 3573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Pariul lui Cătălin Miron pentru rădăuţeni: asfaltarea tuturor străzilor în următorii patru ani2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulada de biscuiţi cu banane (Lacrima de elefant) Această ruladă simplu de făcut şi foarte gustoasă mai este cunoscută şi sub denumirea de ”Lacrimă de elefant”, ”Ochi de elefant” sau ”Rulada Lacrimă”. Este printre cele mai gustoase dulciuri clasice fără coacere,... Citeşte