Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 feb 2016 - Anul XXI, nr. 49 (6162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primul partid din Bucovina

Uniunea pentru Rădăuţi a intrat în rândul formaţiunilor politice din România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Uniunea pentru Rădăuţi, grup de iniţiativă constituit în urmă cu patru ani, a fost confirmată ca partid, la finele săptămânii trecute, prin decizia Curţii de Apel Bucureşti. Cel care a reuşit acest demers este avocatul Traian Andronachi, preşedintele Uniunii, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi.

Traian Andronachi a precizat: „Prin decizia definitivă a Curţii de Apel Bucureşti, Partidul UpR a primit înregistrarea în rândul formaţiunilor politice din România. Astăzi când ideea de partid a devenit toxică, când cetăţenii şi-au pierdut speranţa, câtă vreme pe buletinele de vot ale românilor existau în mod constant aceleaşi formaţiuni politice, grupul de iniţiativă rădăuţean îşi propune să contribuie prin cooptarea oamenilor de valoare din municipiu la reconstrucţia oraşului devastat de interesele politice. Uniunea pentru Rădăuţi are un singur scop, municipiul Rădăuţi să devină <Perla> Bucovinei.”

Andronachi a mai arătat că înfiinţarea unui partid local este o premieră absolută în Bucovina, iar şansa rădăuţenilor nu trebuie ratată. UpR vine cu o listă de candidaţi pentru Consiliul Local formată din "persoane care şi-au câştigat şi demonstrat valoarea, persoane cunoscute şi apreciate în comunitate, listă care este deschisă în continuare".

 

UpR doreşte transformarea administraţiei într-una bazată pe transparenţă şi eficienţă

UpR  este deschis sugestiilor primite de la localnici, aşa cum a făcut timp de patru ani, atât timp cât acest grup civic a funcţionat şi s-a implicat în viaţa urbei, a precizat Traian Andronachi. Acesta a mai adăugat că UpR doreşte transformarea administraţiei într-una bazată pe transparenţă şi eficienţă, şi în acelaşi timp, să atragă oameni valoroşi care, înainte de toate, să fie cinstiţi şi corecţi faţă de banul public încredinţat vremelnic lor, să informeze şi să consulte cetăţenii înainte şi nu după avizarea proiectelor care i-ar putea afecta în mod direct, de la simpla poluare fonică, până la cea provocată de sistarea unor servicii publice ori deteriorarea infrastructurii. Preşedintele UpR, avocatul Traian Andronachi, are 38 de ani, este 100% rădăuţean, este absolvent al facultăţii de Drept şi are studii postuniversitare la Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca. A intrat în Baroul Bucureşti prin examen în anul 2004, iar din 2009, după ce a revenit la Rădăuţi, s-a transferat în Baroul Suceava. Face politică din anul 2012, a îndeplinit un mandat de consilier local, în care a deţinut calitatea de preşedinte al comisiei de cultură, şi este cunoscut ca organizatorul mai multor acţiuni culturale de amploare din municipiu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uniunea pentru Rădăuţi a intrat în rândul formaţiunilor politice din România.
 Vizualizări articol: 3303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 21 voturi
Uniunea pentru Rădăuţi a intrat în rândul formaţiunilor politice din România3.7521

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulada de biscuiţi cu banane (Lacrima de elefant) Această ruladă simplu de făcut şi foarte gustoasă mai este cunoscută şi sub denumirea de ”Lacrimă de elefant”, ”Ochi de elefant” sau ”Rulada Lacrimă”. Este printre cele mai gustoase dulciuri clasice fără coacere,... Citeşte