Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 feb 2016 - Anul XXI, nr. 49 (6162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O dramă cumplită

Un italian care a ucis o suceveancă în timp ce conducea beat şi drogat, condamnat la cinci ani de închisoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un italian care a accidentat mortal o suceveancă în luna mai a anului trecut, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, a fost condamnat de judecătorii din Italia la o pedeapsă de cinci ani de închisoare. Conform ondanews.it, Enrico Salluzzi, în vârstă de 35 de ani, a fost judecat şi găsit vinovat pentru ucidere din culpă în formă agravantă şi conducere sub influenţa alcoolului şi a drogurilor.

Carmen Elena Pavel avea 27 de ani, era din comuna Baia şi avea un copil în vârstă de 12 ani. Tânăra lucra la o brutărie, în localitatea Sassano, din provincia Salerno, regiunea Campania, iar când a fost ucisă se deplasa cu o bicicletă spre serviciu. S-a întâmplat pe 9 mai, la ora 4.30 dimineaţa.

 

Suceveanca mergea la muncă, dis-de-dimineaţă. Italianul se întorcea de la club

Atunci, tânăra femeie mergea spre locul de muncă, iar şoferul se întorcea  dintr-un club.  

Conform presei italiene, care a citat anchetatorii, românca circula regulamentar, pe marginea drumului, când a fost lovită în plin de un autoturism Honda Civic. Impactul a fost atât de puternic încât tânăra a fost proiectată la zece metri distanţă, murind pe loc.

Individul a fugit de la faţa locului, fiind depistat ulterior de carabinieri în zona casei sale. Italianul, a relatat presa din regiune, era în vizibilă stare de ebrietate, incoerent şi agitat.

Ulterior s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,6 g/l alcool pur în aerul expirat şi, în urma testelor la care a fost supus, s-au găsit indicii că a consumat cocaină şi canabis. Consumul de droguri a fost confirmat şi ulterior, în urma probelor recoltate.

 

Mergea cu 100 de km/h pe o stradă secundară, printre case

Anchetatorii au putut stabili fără dubiu ce s-a întâmplat în baza unor imagini video, dar şi a relatărilor unui martor ocular. Şoferul rula cu 100 de kilometri la oră, pe o stradă secundară, urbană, pe care limita de viteză stabilită este de 50 de km/h. Imaginile video au mai arătat că şoferul a oprit după accident, a coborât din maşină pentru câteva clipe, după care s-a urcat din nou la volan şi a fugit. Imediat după accident autorul a fost plasat în arest la domiciliu, unde a rămas până la condamnare. Pe lângă închisoare, relatează  ondanews.it, autorul tragediei mai are de achitat o amendă de 3.600 de euro. Acestuia i s-a retras permisul de conducere, iar maşina i-a fost confiscată.

 

Îşi ridicase după zece ani de muncă o casă la Baia

Carmen Elena Pavel era căsătorită de la vârsta de 16 ani cu un consătean şi avea un băiat în vârstă de 12 ani. Întreaga familie stătea în Italia, la Baia fiind doar părinţii celor doi tineri.

Tânăra femeia lucra de aproximativ zece ani în Italia. Femeia era angajată la o brutărie, în timp ce soţul ei lucra la o fabrică.

Cei doi adunaseră bani cu care îşi ridicaseră o casă în curtea gospodăriei părinţilor tânărului. Locuinţa era aproape finalizată, iar cei doi sperau să revină în ţară şi să se mute în casă nouă.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost înmormântat creştineşte la Baia. Moartea acestei femei a fost privită cu multă compasiune în localitatea unde s-a petrecut tragedia, însă ecouri au fost în toată Italia. Accidentul produs de şoferul teribilist venise după altele similare, iar presa italiană sublinia că problemele de acest gen tind să scape de sub control. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un italian care a ucis o suceveancă în timp ce conducea beat şi drogat, condamnat la cinci ani de închisoare.
 Vizualizări articol: 4222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un italian care a ucis o suceveancă în timp ce conducea beat şi drogat, condamnat la cinci ani de închisoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulada de biscuiţi cu banane (Lacrima de elefant) Această ruladă simplu de făcut şi foarte gustoasă mai este cunoscută şi sub denumirea de ”Lacrimă de elefant”, ”Ochi de elefant” sau ”Rulada Lacrimă”. Este printre cele mai gustoase dulciuri clasice fără coacere,... Citeşte