Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 feb 2016 - Anul XXI, nr. 49 (6162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Guru Bivolaru a îmbulinat-o. Ca la noi, la NATO

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vedeţi ce forţă are tableta asta a noastră din Monitorul de Suceava? Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe micul şi suavul pamflet dedicat slinosului guru Bivolaru, că „omul” a şi fost găbjit de poliţia franceză şi împachetat, pentru a fi extrădat în România.

E o realizare de mare infractor să fii căutat prin Europol. Dar e ruşinos să fii prins, de unde rezultă că inefabilul corupător de minore nu e chiar atât de inefabil pe cât se dă. Oricum, a dovedit că măcar pe calea sexului a depăşit anvergura naţională, trecând uşor la cea continentală. A mai dovedit şi că posedă nişte mâncărimi fără leac în funduleţu-i stafidit, pentru că dacă rămânea în Suedia – ţară care, în democratica ei inconştientă, îl luase la sân sub forma azilului politic – rămânea liber, bine mersi. Aşa însă a îmbulinat-o ca la noi la NATO, alianţă transfrontalieră a cărei vrednică membră România este.

Bivolaru a plecat din Tărtăşeşti – hai să trăieşti! – şi a ajuns în Suedia, unde şi-a luat numele de Magnus Aurolsson, neapărat cu doi de „s”. Să ne ridicăm aşadar în două picioare şi să ascultăm imnurile celor două ţări, altoite pe cel continental. Bravo, maestre! Personalităţi ca matale, mai rar spre deloc! Ne faci mai multă reclamă ca Ilie Năstase şi Nadia Comăneci unul peste alta!

Prin urmare, primitorul sistem al puşcăriiilor româneşti îl aşteaptă cu flori proaspete în prag. Despre ce foc şi pârjol va suporta el acolo, despre usturimile epocale de care va avea parte, fundul său ne va povesti cândva, poate. Pentru că, asta e sigur, nimeni nu e tratat mai rău în colectivele de puşcăriaşi ca un pedofil. Mai ales când pedofilul e o celebritate europeană.

Îi urez slinosului guru să aibă parte şi în puşcărie de orgasmele cosmice – fără număr, fără număr! - cu care le prostea pe aceste viţele de vocaţie care sunt româncele yoghine. Între care s-au remarcat şi câteva vajnice sucevence.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guru Bivolaru a îmbulinat-o. Ca la noi, la NATO.
 Vizualizări articol: 1967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Guru Bivolaru a îmbulinat-o. Ca la noi, la NATO4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulada de biscuiţi cu banane (Lacrima de elefant) Această ruladă simplu de făcut şi foarte gustoasă mai este cunoscută şi sub denumirea de ”Lacrimă de elefant”, ”Ochi de elefant” sau ”Rulada Lacrimă”. Este printre cele mai gustoase dulciuri clasice fără coacere,... Citeşte