Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 feb 2016 - Anul XXI, nr. 49 (6162)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezastru pe şosele

Final de săptămână de coşmar: opt accidente, cu 15 victime

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Finele săptămânii trecute a fost unul total nefast în ceea ce priveşte accidentele rutiere petrecute în judeţul Suceava şi consecinţele acestora. În interval de 48 de ore, de vineri la prânz şi până duminică la prânz, echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au intervenit la nu mai puţin de opt accidente rutiere, soldate cu 15 victime, din care un mort şi 14 răniţi. Accidentul mortal s-a petrecut la Voitinel, sâmbătă, la două zile după un alt accident mortal, la Volovăţ, acest subiect fiind tratat pe larg într-un alt material din cotidianul nostru de astăzi.

Din păcate, şi alte accidente înregistrate vineri sau sâmbătă au avut consecinţe serioase.

 

O tânără s-a răsturnat cu maşina în depăşire din cauza unui şofer fără permis

Vineri seară, în jurul orei 18.00, pe DJ 208, la Ipoteşti, o maşină condusă de o tânără în vârstă de 23 de ani s-a răsturnat după ce a fost acroşată în timpul unei depăşiri. Din ancheta poliţiei rezultă că Georgiana P., în vârstă de 23 de ani, din comuna Vultureşti, aflată la volanul unui autoturism marca Peugeot, s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism, al cărui şofer a virat la stânga fără a se asigura, acroşând Peugeotul. Tânăra a pierdut controlul asupra volanului, autoturismului răsturnându-se în afara drumului, în timp ce celălalt şofer şi-a continuat drumul. Victima accidentului a fost preluată de o ambulanță SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticată cu plăgi multiple prin accident  rutier la ambele mâini şi cu suspiciuni de fractură la un braţ.

Aproximativ patru ore mai târziu, poliţişti au stabilit că cealaltă maşină implicată în accident este un Audi 80, la volanul căruia s-a aflat Florin Neamţu, în vârstă de 32 de ani, din Bosanci, care nu este posesor de permis de conducere. Acesta din urmă s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Trei răniţi, după ce un şofer a intrat pe contrasens

Un alt accident, din care au rezultat trei răniţi, s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 18.00, pe DN 29, pe raza oraşului Salcea. În acest caz Poliţia a stabilit că George Calinciuc, în vârstă de 21 de ani, din Salcea, aflat la volanul unui autoturism Hyundai, a tras de volan brusc pentru a evita o maşină din faţă care oprise. Autoturismul Hyundai a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Fiat condus regulamentar de Eugen D., un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Suceava. Pasagerii din Fiat au resimţit în plin şocul. O fetiţă în vârstă de 7 ani şi două femei, una în vârstă de 51 de ani şi una de 55 de ani, au fost transportate la spital în urma accidentului. Din primele investigaţii medicale a rezultat că fetiţa de 7 ani a suferit cele mai grave leziuni.

 

Două accidente pe raza comunei Pojorâta

Alte două minore au fost rănite în urma unui accident care a avut loc sâmbătă, la 19.40, pe DN 17, în apropiere de Pojorâta. În acest caz, un autoturism Ford s-a izbit de un parapet de la marginea drumului.

Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că Daniel Bulubenchi, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava, a intrat cu viteză neadaptată într-o curbă la dreapta, cauză din care maşina a derapat şi a pătruns pe contrasens, ieşind în decor şi oprindu-se în parapet.

O fată în vârstă de 9 ani şi una de 15 ani, pasagere pe bancheta din spate a maşinii, au suferit leziuni în urma impactului.

Seria de opt accidente a continuat şi duminică dimineaţă, când un camion încărcat cu schele metalice s-a răsturnat pe DN 17, la Valea Putnei, tot în comuna Pojorâta. Accidentul nu a fost grav, doar unul dintre şoferi fiind transportat la spital, însă traficul a fost îngreunat timp de câteva ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Final de săptămână de coşmar: opt accidente, cu 15 victime.
 Vizualizări articol: 3924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Final de săptămână de coşmar: opt accidente, cu 15 victime0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulada de biscuiţi cu banane (Lacrima de elefant) Această ruladă simplu de făcut şi foarte gustoasă mai este cunoscută şi sub denumirea de ”Lacrimă de elefant”, ”Ochi de elefant” sau ”Rulada Lacrimă”. Este printre cele mai gustoase dulciuri clasice fără coacere,... Citeşte