Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 feb 2016 - Anul XXI, nr. 46 (6159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă ultraj

Un poliţist trântit la pământ, altul ameninţat cu moartea. Suspectul, liber după 24 de ore de arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul în vârstă de 41 de ani, din comuna Suceviţa, reţinut marţi dimineaţă pentru infracţiunea de ultraj, sub acuzaţia că a agresat un poliţist şi l-a ameninţat cu moartea pe un al doilea, după ce oameni legii au depistat un transport de lemn fără acte, a revenit acasă la expirarea ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore. Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus, marţi, la 18.30, ca inculpatul, Petru Bobu, să fie cercetat în continuare în stare de libertate, sub măsura controlului judiciar. Controlul judiciar a fost impus deocamdată pentru 60 de zile, bărbatul având impuse o serie de restricţii şi obligaţii.

Luni seară, în jurul orei 21.00, o patrulă de la Secţia Rurală Marginea, aflată pe DN 17A, în Marginea, a oprit pentru control o autoutilitară în care se afla lemn. Se pare că poliţiştii vizau acea maşină, în condiţiile în care, în aceeaşi zi, îi suspendaseră dreptul de a conduce şoferului, pe o perioadă de o lună de zile. În maşină se aflau doi bărbaţi. La volan a fost identificat Ciprian Boghean, în vârstă de 22 de ani, din comuna Horodnic de Sus, în timp ce pasagerul a fost identificat în persoana lui Petru Bobu, în vârstă de 41 de ani, din comuna Suceviţa. 

Acesta din urmă este acuzat că a devenit agresiv atunci când lemnul era confiscat.

„Ajungând la locul de depozitare, bărbatul de 41 de ani a adoptat un comportament recalcitrant și s-a apropiat de  unul dintre poliţişti adresându-i ameninţări,  după care l-a împins. Agresorul a fost imobilizat și încătuşat de ceilalți polițiști, după care a fost condus în autospeciala poliţiei, acesta adresând în continuare ameninţări la adresa  forțelor de ordine”, s-a arătat într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În comunicatul transmis ieri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au fost detaliate faptele bărbatului. Acesta este acuzat că l-a împins, tras de uniformă şi trântit la pământ pe unul dintre poliţişti, provocându-i leziuni care necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale. Ulterior, în timp ce era încătuşat, acesta este acuzat că i-a adresat ameninţări cu moartea unui al doilea agent de poliţie. Cei doi poliţişti sunt de la Secţia Rurală 3 Marginea. 

În urma scandalului s-au întocmit două dosare penale. Unul pe numele lui Petru Bobu, cercetat pentru două infracţiuni de ultraj, iar unul pe numele conducătorului auto, pentru conducerea unui vehicul cu permisul suspendat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un poliţist trântit la pământ, altul ameninţat cu moartea. Suspectul, liber după 24 de ore de arest.
 Vizualizări articol: 5877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un poliţist trântit la pământ, altul ameninţat cu moartea. Suspectul, liber după 24 de ore de arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui la abur, cu hrișcă Este unul dintre puținele feluri care seamănă cu un pilaf, dar pot fi consumate și de diabetici, de persoane cu intoleranță la gluten sau de cei ce țin diete drastice – cu acordul medicului, desigur. Mâncarea delicioasă se pregătește... Citeşte