Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 feb 2016 - Anul XXI, nr. 46 (6159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furturi

Bunuri de 30.000 de euro furate din Italia, găsite în urma unei percheziţii la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri în vârstă de 28 de ani, ambii din municipiul Fălticeni, sunt anchetaţi pentru infracţiunea de „furt calificat în formă continuată”, fiind acuzaţi de comiterea a două spargeri cu prejudicii mari comise în Italia. În urma unei percheziţii efectuate la domiciliul unuia dintre suspecţi, poliţiştii au ridicat bunurile despre care aveau informaţia că sunt furate din Italia, acestea fiind evaluate la 30.000 de euro.

Anchetatorii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Fălticeni aveau de câteva zile în lucru o anchetă cu privire la doi localnici care ar fi spart, în cursul lunii ianuarie a acestui an, un club de noapte şi o societate din localitatea Pavia din Italia. Din datele transmise de anchetatorii italieni rezulta că cei doi au pătruns, prin efracţie, pe timp de noapte, în cele două locaţii şi au sustras 3 staţii de amplificare, 6 boxe audio şi 10 invertoare pentru panouri solare, o componentă foarte importantă a acestor instalaţii. De asemenea, existau date că bunurile au ajuns în Româna şi au fost depozitate în locuinţa unuia dintre făptuitori, respectiv Ion Spînu, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Fălticeni.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Fălticeni au obţinut mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa lui Ion Spînu, acesta fiind pus în aplicare marţi, 23 februarie. Bănuielile anchetatorilor s-au transformat în certitudini. În locuinţa tânărului au fost găsite toate bunurile căutate.

„Au fost identificate și ridicate bunurile sustrase, respectiv un număr de 10 invertoare pentru panouri solare, 3 stații de amplificare și 6 boxe audio, valoarea estimată a acestora fiind de circa 30.000 de euro”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Din datele de anchetă rezultă că Spînu a acţionat împreună cu un complice, Ion Airinei, tot în vârstă de 28 de ani, din municipiul Fălticeni.

Ion Spînu nu a recunoscut comiterea faptelor, declarând că bunurile ridicate din casa lui sunt cumpărate de la o persoană necunoscută din Italia.

Cel puţin deocamdată, ancheta continuă cu cei doi suspecţi cercetaţi în stare de libertate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bunuri de 30.000 de euro furate din Italia, găsite în urma unei percheziţii la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 4249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunuri de 30.000 de euro furate din Italia, găsite în urma unei percheziţii la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui la abur, cu hrișcă Este unul dintre puținele feluri care seamănă cu un pilaf, dar pot fi consumate și de diabetici, de persoane cu intoleranță la gluten sau de cei ce țin diete drastice – cu acordul medicului, desigur. Mâncarea delicioasă se pregătește... Citeşte