Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2016 - Anul XXI, nr. 33 (6146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Căutaţi de poliţie

Un şofer de tir şi o tânără intrată în cercuri dubioase, dispăruţi fără urmă în Italia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Frătăuţii Noi şi o femeie din municipiul Suceava, plecaţi în Italia, nu au mai dat nici un semn de viaţă celor de acasă de ani de zile, împrejurările în care au dispărut adâncind şi mai mult îngrijorarea membrilor familiei. Inspectoratul General al Poliţiei Române a reactualizat în aceste zile cazurile de dispariţie ale celor doi suceveni, postându-le fotografiile pe site, în speranţa că vor apărea informaţii noi, care să ajute la elucidarea celor două dispariţii suspecte.

Un prim caz este cel al lui Ionel Florin Cazacu, născut în 1972, domiciliat în Frătăuţii Noi. Mama acestuia a sesizat că nu mai ştie nimic de fiul său din anul 2009. Puţinele informaţii existente sunt că bărbatul a plecat în Italia în 2006, fiind văzut ultima oară de un şofer de tir, în Bologna. Din puţinele informaţii care există la acest dosar rezultă că bărbatul lucra pe un tir, în Italia, însă acesta a dispărut brusc, sau cel puţin nu a mai luat legătura cu cei de acasă. Faptul că au trecut atât de mulţi ani de la dispariţie adânceşte în mod firesc îngrijorarea membrilor familiei.

Al doilea caz este al Mihaelei Horomei, născută în 1979, în municipiul Suceava. Despre aceasta nu se mai ştie nimic din anul 2007, când se afla în Italia, la Milano. Poliţiştii nu ştiu foarte multe despre împrejurările în care a dispărut aceasta. O bănuială ar fi că aceasta a intrat într-un anturaj dubios în Italia. Cert este că tânăra nu a mai luat legătura de atunci cu mama sa, cea care a dat-o dispărută.

Un amănunt important este că dispariţiile celor doi au fost sesizate târziu, la ani distanţă de la pierderea legăturii cu cei de acasă, ceea ce face foarte greu de găsit o urmă a acestora.

Dispariţiile de acest gen nu sunt singurele înregistrate de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. De altfel, acestea nici nu sunt cazuri clare de dispariţie, în sensul că nu se poate şti dacă oamenii respectivi au fost victime ale unor violenţe ori dacă pur şi simplu au decis să se rupă complet de părinţi sau alţi membri ai familiei rămaşi în România.

Cel mai vechi caz de dispariţie în străinătate este cel al lui Mircea Flutur, din comuna Satu Mare, care a plecat de acasă în 1994, la Rădăuţi, de unde a luat o cursă spre Cernăuţi. A fost ultima oară când a fost văzut de părinţi şi de soţie, o tânără din Belarus care era însărcinată. De atunci, Mircea Flutur a dispărut, fără a mai da vreun semn de viaţă părinţilor sau soţiei.

Alte dispariţii de acelaşi gen sunt şi cazurile lui Gheorghe Ioan Petriuc, din Rădăuţi, care nu a mai dat nici un semn de viaţă după ce a plecat la muncă în străinătate, şi al lui Constantin Viorel, din Dumbrăveni, dispărut din 1997. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer de tir şi o tânără intrată în cercuri dubioase, dispăruţi fără urmă în Italia.
 Vizualizări articol: 5671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un şofer de tir şi o tânără intrată în cercuri dubioase, dispăruţi fără urmă în Italia5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de roșii (versiune de iarnă) Amatorii de supă de roșii știu bine că preparatul nu iese bine cu tomate luate de prin supermarket, care nu au nici un gust. Există însă și o versiune de iarnă a clasicei rețete a supei de roșii, care se poate pregăti astfel rapid și iese... Citeşte