Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2016 - Anul XXI, nr. 33 (6146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Un viol la patru ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul Tudor Ciuhodaru apare des pe sticlă. El e de profesie medic şi se remarcă printr-o activitate febrilă în Parlament, cât şi printr-o moacă aparte, care aduce cu a unui marţian. La fel ca mulţi dintre colegii săi, nici el nu mai ştie în ce partid mai e.

Încercând să ne arate că e totuşi mai pământean decât colegii lui care nu se gândesc decât la pensii şi la alte avantaje personale, omul a iniţiat recent un proiect de lege, prin care cere pedepse mai mari pentru cei care comit infracţiunea de viol.

Cifrele sunt înspăimântătoare, numărătoarea oficială şi împărţirea la 24 de ore cât are ziua arătând că, la fie patru ore, are loc în România un viol. Aşa că parlamentarul cere ca pedepsele atribuite violatorilor să fie similare ca asprime cu acelea pentru criminali. În opinia sa, pentru crima de viol, anii de închisoare ar urma să fie 25 şi mai bine, mergând până la detenţia pe viaţă, în cazul violatorilor în grup sau al celor care abuzează de victime mai tinere de 16 ani. În orice caz, anii de pârnaie nu ar trebui să scadă sub zece.

Deşi proiectul a primit avizul favorabil al Consiliului Legislativ, Senatul l-a respins în şedinţa din 1 februarie. Iar Guvernul e şi el de părere că pedepsele sunt totuşi exagerate.

Asupra desimii violurilor nu ar trebui să insistăm. Dacă eşti tânără, frumoasă şi naivă poţi nimeri oricând într-o capcană de acest gen. Desigur, pedepsele pot dezarma, dar nu rezolvă chestiunea, atâta vreme cât majoritatea violurilor rămân nedeclarate, din cauza fricii sau a pudorii victimei.

Sângele tinerilor este fierbinte şi trebuie stins într-un singur loc. De aceea, persoanele inteligente din România consideră că a venit momentul ca biserica, principalul adversar al legalizării prostituţiei, să renunţe la poziţia ei obtuză. Sper că pentru asta nu va fi nevoie ca vreo fiică ori nepoată de şef al popimii să încaseze un viol de să nu mai fie om după aceea. Căci va veni şi clipa aia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un viol la patru ore.
 Vizualizări articol: 1788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Un viol la patru ore3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de roșii (versiune de iarnă) Amatorii de supă de roșii știu bine că preparatul nu iese bine cu tomate luate de prin supermarket, care nu au nici un gust. Există însă și o versiune de iarnă a clasicei rețete a supei de roșii, care se poate pregăti astfel rapid și iese... Citeşte