Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2016 - Anul XXI, nr. 33 (6146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

PSD îşi prezintă vineri candidaţii din zona Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii îşi vor lansa la finalul acestei săptămâni candidaţii pentru funcţiile de primar din 23 de localităţi sucevene din zonele Rădăuţi, Solca şi Vicov. Potrivit preşedintelui Organizaţiei Municipale PSD Rădăuţi, Nistor Tătar, evenimentul va avea loc vineri, de la ora 17:00, la Casa de Cultură. Nistor Tătar a precizat că în cadrul acestui eveniment vor fi prezentaţi candidaţii PSD pentru primăriile localităţilor care fac parte din colegiile de deputaţi 6 şi 7.

De precizat că principala lansare va fi cea a candidaturii lui Nistor Tătar pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi. Nistor Tătar a precizat că doreşte să câştige funcţia de primar pentru a reinstaura normalitatea în Rădăuţi, dar şi pentru a le arăta rădăuţenilor că în patru ani se pot face lucruri frumoase pentru ei. El a spus că ţinta social-democraţilor este câştigarea funcţiei de primar, cât şi majoritatea în Consiliul Local. „Vineri vom prezenta programul electoral, pe care îl vom completa ulterior cu tot ceea ce ne vor solicita locuitorii municipiului Rădăuţi”, a spus Nistor Tătar. Acesta ocupă în momentul de faţă o funcţie de consilier judeţean şi este director al SC Servicii Comunale SA Rădăuţi.

De precizat că la evenimentul de vineri va avea loc lansarea candidaţilor PSD din Rădăuţi, Solca, Milişăuţi, Vicovu de Sus, Arbore, Burla, Frătăuţii Vechi, Horodnic de Sus, Iaslovăţ, Satu Mare, Volovăţ, Bilca, Brodina, Gălăneşti, Horodnic de Jos, Marginea, Poieni Solca, Putna, Straja, Suceviţa, Ulma, Vicovu de Jos şi Voitinel.

Lansarea candidaţilor din localităţile din colegiile 6 şi 7 va avea loc în prezenţa conducerii Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD şi a parlamentarilor social-democraţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îşi prezintă vineri candidaţii din zona Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD îşi prezintă vineri candidaţii din zona Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de roșii (versiune de iarnă) Amatorii de supă de roșii știu bine că preparatul nu iese bine cu tomate luate de prin supermarket, care nu au nici un gust. Există însă și o versiune de iarnă a clasicei rețete a supei de roșii, care se poate pregăti astfel rapid și iese... Citeşte