Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2016 - Anul XXI, nr. 33 (6146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Senatorul Bereanu îi cere şefului Autorităţii Naţionale de Turism să spună când va fi terminată pârtia de pe Rarău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava Neculai Bereanu i-a solicitat preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Turism, Anca Pavel Nedea, să precizeze în mod clar când va fi finalizată pârtia de schi de pe masivul Rarău. Într-o interpelare la adresa şefului ANT, Neculai Bereanu aminteşte că această pârtie de schi este una dintre investiţiile extrem de importante aflate în curs de derulare în municipiul Câmpulung Moldovenesc, lucrările fiind finalizate în proporţie de 80%. Neculai Bereanu a amintit că investiţia a fost demarată printr-o hotărâre de guvern, cu finanţare din  bugetul dezvoltării regionale şi turismului. „Lucrările au început în anul 2011 şi ar fi trebuit să se finalizeze în anul 2012. Consecinţele nefinalizării acestei investiţii sunt extrem de negative. În primul rând, există riscul degradării lucrărilor şi a utilajelor de transport instalate şi în al doilea rând, cheltuielile cu paza şi întreţinerea investiţiei sunt o povară grea şi nejustificată pentru Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc”, a declarat senatorul PSD de Suceava. Neculai Bereanu a subliniat faptul că finalizarea pârtiei de schi de pe Rarău ar contribui la dezvoltarea turismului în întreaga zonă, dar şi la crearea unui număr important de locuri de muncă.

În aceste condiţii, Neculai Bereanu i-a solicitat preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Turism să precizeze când vor fi alocate fondurile pentru finalizarea pârtiei de schi de pe Rarău şi termenul când vor fi terminate lucrările.

Reamintim că duminica trecută peste 1.000 de câmpulungeni au participat la un miting pentru susţinerea finalizării pârtiei de schi de pe Rarău, printre susţinătorii acestui proiect aflându-se şi luptătorul Cătălin Moroşanu. Printre mesajele afişate de câmpulungenii participanţi la miting s-au numărat cele precum „Câmpulungul poate renaşte prin pârtia de ski Rarău”, „Pârtia de ski = locuri de muncă”, „Nu vrem bogăţii, vrem doar pârtia de ski”, „Am venit în piaţă ca să ţinem pârtia în viaţă”, „Câmpulung Moldovenesc – staţiune de interes naţional”, „Aţi uitat de Câmpulung? Aici banii nu ajung”, „Vrem turism la Câmpulung”, „Vrem pârtie în Carpaţi”, „Salvaţi pârtia, salvaţi turismul în Câmpulung” sau „Luptăm, luptăm, pârtia să o finalizăm”. Câmpulungenii care au iniţiat acest miting au anunţat că astfel de acţiuni vor continua dacă autorităţile nu fac nimic pentru finalizarea pârtiei de schi de pe Rarău. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Bereanu îi cere şefului Autorităţii Naţionale de Turism să spună când va fi terminată pârtia de pe Rarău.
 Vizualizări articol: 1419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Senatorul Bereanu îi cere şefului Autorităţii Naţionale de Turism să spună când va fi terminată pârtia de pe Rarău5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de roșii (versiune de iarnă) Amatorii de supă de roșii știu bine că preparatul nu iese bine cu tomate luate de prin supermarket, care nu au nici un gust. Există însă și o versiune de iarnă a clasicei rețete a supei de roșii, care se poate pregăti astfel rapid și iese... Citeşte