Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2016 - Anul XXI, nr. 20 (6133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Râsu'-plânsu'

Singurul avion care zboară la Suceava a întârziat ieri două ore şi jumătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cursele aeriene Bucureşti - Suceava sunt operate cu un singur avion, care evident mai efectuează şi alte zboruri, iar în condiţiile în care la una dintre acestea apare un decalaj, tot programul este dat peste cap. Avionul care trebuia să plece ieri de la Bucureşti către Suceava la ora 13.30 a decolat de pe Aeroportul Otopeni cu o întârziere de două ore şi jumătate, respectiv la ora 15.00. Purtătorul de cuvânt al companiei Tarom, Georgeta Dima, ne-a declarat că aceasta s-a întâmplat deoarece avionul care trebuia să vină la Suceava a avut câteva întârzieri la zborurile de la alte destinații. ”Întârzierile sunt din <rotație>. În perioada de iarnă, verificările aeronavelor înainte de zbor iau mai mult timp”, a afirmat Dima.

În zilele geroase, cel mai frecvent întârzierile curselor aeriene apar la decolare şi sunt determinate de degivrarea aeronavelor şi de operaţiunile de handling la sol. Întârzierile pot fi între una şi trei ore. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Singurul avion care zboară la Suceava a întârziat ieri două ore şi jumătate.
 Vizualizări articol: 4538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 8 voturi
Singurul avion care zboară la Suceava a întârziat ieri două ore şi jumătate3.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zburați măăi...! trimis de
(26 ian 2016, 11:50:33
Vestea bună e că se vor deschide trei noi destinații externe spre: Barcelona spre Bruxelles si spre Köln ! Veste proastă e că acestea se deschid dar de pe Aeroportul ...Iași ! Bine că ei pot ! Voi ăștia de la Suceava măcar căutați în dicționar să vedeți cum se cheamă cei care nu pot !
2.   Zboruri internationale trimis de
(26 ian 2016, 13:43:11
Dupa lungi si istrovotoare negocieri, va fi o cursa internationala: Suceva-Fratauti, cu escala in Burdujeni. Din motive comerciale, compania care va opera acest zbor, este tinuta secreta pana la clasificarea Aeroporului in AERODROM. Sa traiasca conducerea!
3.   Din cauza neseriozitatii companiei Tarom! trimis de
(26 ian 2016, 13:50:38
Din cauza neseriozitatii companiei Tarom, treptat, treptat va scadea numarul pasagerilor, ajungindu-se la desfiintarea totala a zborurilor. Ce se intimpla cu cei care au diverse legaturi? Nu va intereseaza?
Uite asa Suceava se rupe de lumea civilizata, lasind locul Bacaului si Iasului. Conducerea judetului nu prea da dovada de patriotism local.

Intrebare: Cum au reusit ei, si noi Suceava, NU!? Asta inseamana ca ai nostri conducatori sunt oameni marunti, dar infatuati si nu au spiritul de patriotism local. La ce sa ne asteptam cu Suceava de la astia!?

Singurul aeroport din România care întră în top zece este cel de la Iaşi, cu o creştere a numărului de pasageri în 2015 de 33,9% faţă de anul precedent. Astfel, anul trecut, 731.000 de pasageri au fost îmbarcaţi şi debarcaţi la Aeroportul Iaşi. Motivul se datorează extinderii cu noi destinaţii a companiei naţionale Tarom, care anul trecut în aprilie a anunţat trei curse noi, spre Londra, Torino şi Bologna.

Iar Suceava devine Cenusareasa!

4.   Pentru laatu si nu numai trimis de
(26 ian 2016, 17:27:53
Ai lor "e" mai destepti, ai nostri "e" mai lenesi. Ei si-au dat seama de potentialul unui aeroport pentru a aduce venit si pentru dezvoltarea unui oras sau regiuni. Ei au pus osul la treaba si mai putina vorba, pe cand ai nostri mai putina treba si mai multe declaratii de presa, cum s-a plantat un copac, s-a mai trasat o dunga, cum o sa arate, poze, etc.
5.   Comentariu trimis de
(26 ian 2016, 18:55:50
Acum să ne închipuim pe diriguitorii acestei activități că nu vor să aibă activitate pe aeroport ar fi o greșeală doar că au fost naivi când i-au crezut pe cei din Iași că nu urmăresc să-i concureze și segmentul low-cost nu-i interesează ! Realitatea a confirmat că nu a fost așa ! Această industrie e una foarte complicată și atitudinea asta că avem aeroport modern și să ne caute operatorii nu e viabilă și nu e suficientă . De acum e nevoie de oameni care se pricep și să se ocupe în mod profesionist de problemă ! Bătălia cu Wizz și Blue Air e deocamdată pierdută pentru că acestea nu-și vor reloca operațiunile pe Suceava chiar în condiții de taxe diminuate Rămâne atragerea altor companii capabile să asigure prețuri competitive iar dacă profitul pe primele rute deschise v-a fi bun abia atunci putem începe cu adevărat o activitate serioasă în materie de transport aerian ! Concluzia e că avem cărți bune în mână mai rămâne să le jucăm cum trebuie !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciulama ca la mama Pentru cine ar vrea un pui cu smântână, dar se ferește de mâncarea prea grasă, această variantă de ciulama delicioasă, al cărei sos este doar puțin ”păcălit” cu smântână, este o opțiune de luat în... Citeşte