Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2016 - Anul XXI, nr. 20 (6133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Propuneri necesare

Priorităţi de investiţii în termoficarea Sucevei, stabilite de comun acord cu Thermonet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Modernizarea sistemului de termoficare al municipiului reşedinţă de judeţ, care asigură căldura şi apa caldă pentru aproape 50.000 de suceveni, se află pe lista de priorităţi a administraţiei locale, care, de comun acord cu Thermonet, societatea care a preluat această activitate după falimentul Termica, vrea să facă o serie de investiţii finanţate atât din bugetul propriu, cât şi din fonduri europene.

„Am solicitat celor de la Thermonet să vină cu propuneri concrete de investiţii la reţelele de transport şi distribuţie a energiei termice, mai ales că, în paralel, lucrăm la proiect de finanţare pe fonduri europene. Am fost asigurat că zilele acestea ne vor prezenta un program concret de priorităţi pentru acest an, dar şi pe termen lung, să îl discutăm cu consilierii locali, apoi cu asociaţiile de proprietari. De asta am şi amânat puţin şedinţa cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, pentru că atunci când vor veni, vreau să le prezentăm o serie de măsuri minime care să fie puse în aplicare anul acesta pentru îmbunătăţirea funcţionării sistemului, remedierea problemelor din unele puncte vulnerabile, dar şi pentru o contorizare mai bună a consumurilor, conform angajamentelor luate de Thermonet”, a precizat primarul Ion Lungu.

Conducerea municipalităţii sucevene este determinată să investească în modernizarea sistemului de termoficare centralizată, mai ales în contextul evenimentelor recente din judeţ, când locuitorii din Câmpulung Moldovenesc, dar şi şcolile şi spitalul din acest oraş, au rămas fără căldură timp de mai multe zile, pe un ger cumplit, din cauza unui blocaj apărut la magistrala de gaz care alimentează municipiul din zona de munte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Priorităţi de investiţii în termoficarea Sucevei, stabilite de comun acord cu Thermonet.
 Vizualizări articol: 1722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Priorităţi de investiţii în termoficarea Sucevei, stabilite de comun acord cu Thermonet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tevile prin apartamente sunt ruginite, colmatate ! trimis de
(26 ian 2016, 14:17:00
Tevile prin apartamente sunt ruginite, colmatate ! Si asta este un motiv pentru care oamenii au parasit Sistemul Centralizat si nu au de gind sa se mai intoarca.
Tevile prin apartamente sunt ruginite, au peste 40 ani. Ar fi de dorit sa se aiba in vedere un plan al Primăriei Suceava, pentru atragerea de fonduri europene în vederea modernizării rețelei de distribuție a agentului termic pe la subsoluri si prin apartamente, eventual si cu contributia locatarilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciulama ca la mama Pentru cine ar vrea un pui cu smântână, dar se ferește de mâncarea prea grasă, această variantă de ciulama delicioasă, al cărei sos este doar puțin ”păcălit” cu smântână, este o opțiune de luat în... Citeşte