Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 ian 2016 - Anul XXI, nr. 9 (6122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezbateri

Acţiunea „Oprește cancerul de col uterin”, la Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene Suceava va avea loc miercuri, 27 ianuarie, de la ora 17:00, a treia ediţie a acţiunii „Oprește cancerul de col uterin”, acesta fiind şi sloganul sub care Asociația Europeană de Prevenire a Cancerului Cervical desfășoară, în intervalul 24-30 ianuarie, a X-a Săptămână de prevenire a cancerului de col uterin. Evenimentul este organizat de Televiziunea Intermedia Suceava, cu sprijinul Centrului pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene. La întâlnirea de pe 27 ianuarie, sucevenii pot afla de la medici, psihologi, preoţi, femei care au învins cancerul cervical, invitaţi la eveniment, răspunsuri la întrebări precum: „Ce este cancerul de col uterin, de unde ar trebui să îşi ia femeile informaţiile, ce trebuie să facă pentru a preveni îmbolnăvirea? Cum pot beneficia de campania naţională de screening pentru depistarea precoce activă a cancerului de col uterin? Ce este testul Babeş-Papanicolau? De ce nu a funcţionat în România vaccinarea anti HPV? Ce au de făcut femeile atunci când află că sunt bolnave? Poate fi această boală tratată și altfel decât prin intervenție chirurgicală? Cât de important este pentru o femeie bolnavă să găsească suport în familie, la serviciu, la spital, la biserică?" Acestea ar putea fi doar câteva dintre întrebările la care vor da răspunsuri invitaţii dezbaterii. Întâlnirea de la Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene Suceava, după cum ne-au spus organizatorii, are și un caracter umanitar: o bolnavă de cancer de col uterin, care se confruntă cu probleme financiare, va primi banii strânși din donaţii. La fel ca şi în anii trecuţi, organizatorii se aşteaptă ca publicul sucevean să aibă interes pentru această acţiune, la care au posibilitatea să primească răspunsuri de la oameni de specialitate la multe întrebări care îi frământă. Intrarea la eveniment este liberă. Moderatori: Adriana Dascălu Bulină şi Angela Zarojanu. Parteneri: Asociaţia SEVA Suceava, UP România, Cozarux, Aqua Carpatica, Casa cu Flori. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiunea „Oprește cancerul de col uterin”, la Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene Suceava.
 Vizualizări articol: 1585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiunea „Oprește cancerul de col uterin”, la Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei