Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 ian 2016 - Anul XXI, nr. 9 (6122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Oferta turistică a judeţului Suceava va fi prezentată la două târguri din Austria şi Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta turistică a judeţului Suceava va fi promovată luna aceasta la două târguri internaţionale de profil care vor fi organizate în Austria, la Viena, şi în Germania, la Stuttgart. Şeful Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) Suceava, Dănuţ Burgheaua, ne-a declarat că oferta judeţului va fi prezentată în perioada 14 – 17 ianuarie a.c. la Târgul de turism „Ferien Messe Viena”, în timp ce târgul de la Stuttgart va avea loc între 16 şi 24 ianuarie 2016. Dănuţ Burgheaua a precizat că la cele două târguri, judeţul Suceava îşi va prezenta oferta în cadrul standului de promovare a României, chiria fiind suportată de Autoritatea Naţională pentru Turism. Delegaţia judeţului Suceava la târgurile de turism din Viena şi Stuttgart va fi formată din doi inspectori ai CNIPT şi meşterul popular Letiţia Orşivschi, cea care le va prezenta vizitatorilor standului României meşteşugul încondeierii ouălor. „În primul rând vom prezenta întreaga ofertă a judeţului, Bucovina ca destinaţie turistică, atât prin materialele concepute şi realizate de Consiliul Judeţean, cât şi prin materialele puse la dispoziţia noastră de agenţii economici din turism din toate zonele judeţului”, a spus Dănuţ Burgheaua. El a precizat că în prim plan vor fi aduse tradiţiile şi obiceiurile pascale din judeţul Suceava, având în vedere că la cele două târguri vor fi prezentate ofertele unităţilor de cazare sucevene pentru perioada Paştelui.

„Vom promova oferte pentru Paşte pe care le au agenţii economici din domeniu, precum şi ofertele agenţiilor de turism din judeţ”, a precizat Burgheaua.

El a mai adăugat că atât la Viena, cât şi la Stuttgart va fi prezentat şi programul Consiliului Judeţean Suceava, intitulat „Unseen Bucovina”, pentru promovarea turismului activ.

Şeful CNIPT Suceava a ţinut să precizeze că târgurile din Viena şi Stuttgart sunt extrem de importante, în condiţiile în care pe primele locuri într-un clasament al numărului de turişti care vizitează judeţul se află Austria şi Germania.

Pe de altă parte, Dănuţ Burgheaua a mai spus că judeţul Suceava va mai participa, în luna februarie a.c., la Târgul Internaţional al României. De asemenea, la începutul lunii martie, în judeţul Suceava va fi organizat un infotur la care vor participa cei mai importanţi tour operatori din România, specializaţi în aducerea de turişti străini. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta turistică a judeţului Suceava va fi prezentată la două târguri din Austria şi Germania.
 Vizualizări articol: 1449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Oferta turistică a judeţului Suceava va fi prezentată la două târguri din Austria şi Germania1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei