Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 ian 2016 - Anul XXI, nr. 9 (6122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prins de poliţişti

Un tânăr care era dat de un an în urmărire pentru viol, găsit într-o încăpere secretă din casa părinţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei, care era dat în urmărire internaţională de un an de zile pentru o faptă de viol comisă în Cehia în perioada în care era minor, a fost prins de poliţişti în locuinţa părinţilor săi, unde se ascundea într-o încăpere în care accesul era camuflat. Ionuţ Vereha este dat în urmărire internaţională, pe numele său figurând un mandat european de arestare. Acesta revenise însă acasă din perioada sărbătorilor de iarnă, iar acum două zile, luni, un echipaj de la Postul de Poliţie Vatra Moldoviţei l-a depistat în locuinţa familiei.

„Prin sentința penală nr. 953 din 06.11.2014 a Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc s-a hotărât ca acesta să execute măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție pe o perioadă de 2 ani de zile pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. El a precizat că tânărul figura ca urmărit în baza dispoziţiei Inspectoratului General al Poliţiei Române din data de 27 ianuarie 2015.

Fapta de viol a fost comisă în anul 2011, când inculpatul, pe atunci minor, se afla în Cehia împreună cu întreaga familie.

Din informaţiile anchetatorilor rezultă că tânărul a fost fugar în cea mai mare parte a timpului în străinătate. A revenit însă la Vatra Moldoviţei, iar poliţiştii monitorizau locuinţa familiei Vereha de mai multe zile. Luni seară, când poliţiştii au ajuns la locuinţa vizată, membrii familiei au declarat că acesta nu este acasă, după care anchetatorii au trecut la verificări. Într-una din camere aceştia au găsit o uşă care era camuflată şi care ducea într-o altă încăpere unde se ascundea tânărul în vârstă de 20 de ani.

„Persoana căutată a fost reținută fără incidente și predată polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Suceava”, a mai arătat comisarul Epureanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care era dat de un an în urmărire pentru viol, găsit într-o încăpere secretă din casa părinţilor.
 Vizualizări articol: 8113 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Un tânăr care era dat de un an în urmărire pentru viol, găsit într-o încăpere secretă din casa părinţilor3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei