Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 ian 2016 - Anul XXI, nr. 9 (6122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Captură

Ţigări de contrabandă, bani şi un autoturism, confiscate de poliţiştii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 10.000 de ţigarete, sume de bani şi un autoturism de 4.000 de euro au fost confiscate de poliţiştii suceveni în urma unei acţiuni de prevenire şi combatere a infracţiunilor de contrabandă. Acţiunile au fost organizate în trafic în localităţile Milişăuţi şi Vicovu de Sus, în cursul zilei de luni, când au fost interceptate de poliţişti două persoane care transportau ţigarete şi care sunt cercetate acum pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă.

O patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Milişăuţi a prins în flagrant o femeie de 59 de ani din oraş în timp ce transporta într-o sacoşă 800 de ţigarete, fără timbru de provenienţă. Viorica H. circula pe strada Ciprian Porumbescu din localitate în momentul în care a fost surprinsă de poliţişti şi nu a putut justifica în nici un fel provenienţa ţigaretelor din Duty Free. Întreaga cantitate a fost ridicată şi confiscată, pe numele femeii fiind întocmit un dosar penal. Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cercetările fiind continuate  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Tot luni, în jurul orei 20.50, o patrulă de poliţişti din oraşul Vicovu de Sus, aflată în misiune pe drumul judeţean DJ 209 G, în comuna Straja, a oprit pentru control un autoturism marca Jeep Grand Cherokee, condus de Petru P., de 25 de ani, cetăţean ucrainean. În urma verificării interiorului maşinii, între bancheta din spate şi scaunul din stânga faţă a fost descoperit un sac de rafie în interiorul căruia se aflau 9.940 de ţigarete cu timbru fiscal emis în Ucraina, iar asupra tânărului a fost găsită suma de 450 de euro. Pe numele suspectului a fost deschis un dosar penal, preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care au luat măsura efectuării cercetărilor cu suspectul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Autoturismul marca Jeep Grand Cherokee, în valoare de aproximativ 4.000 de euro, a fost ridicat şi indisponibilizat la sediul poliţiei, în vederea recuperării prejudiciului. Acest tip de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, pentru descurajarea infracţiunilor de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă, bani şi un autoturism, confiscate de poliţiştii suceveni.
 Vizualizări articol: 2591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări de contrabandă, bani şi un autoturism, confiscate de poliţiştii suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei