Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 dec 2015 - Anul XX, nr. 294 (6106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Tânăr de 27 de ani, mort în condiţii suspecte, în timp ce muncea în pădure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 27 de ani a murit în condiţii suspecte, în timp ce lucra într-o exploatare forestieră din comuna Fundu Moldovei, el fiind găsit cu capul strivit. Poliţiştii  Secţiei Rurale din Pojorâta au fost anunţaţi joi seara, în jurul orei 18.30, de administratorul unei societăţi, despre faptul că în exploatarea forestieră din zona Rusoaia, din zona satului Botuş, a avut loc un accident, în urma căruia şi-a pierdut viaţa un angajat de al său. Echipa de criminalişti s-a deplasat în aceeaşi seară pe drumul forestier Rusoaia, într-un loc izolat, unde au început cercetările. La fața locului a fost găsit cadavrul lui Daniel Fercalo, de 27 ani, din comuna Vatra Moldoviţei, constatându-se că acesta are capul strivit, iar pe partea dorsală are o excoriaţie pe o suprafaţă de câteva zeci de centimetri pătraţi.

Singurul care fusese de faţă în momentul în care s-a produs tragedia a fost conducătorul auto al TAF-ului, Ionică S., de 38 de ani, tot din Vatra Moldoviţei, care le-a povestit anchetatorilor că tracta 6 metri cubi de lemn de răşinoase înspre vale cu utilajul pe care îl manevra, iar în urma acestuia venea la pas Daniel Fercalo. La un moment dat, cel aflat la volan nu l-a mai zărit pe tânăr în urma utilajului, a oprit şi s-a dat jos să vadă ce se întâmplă, moment în care l-a văzut pe acesta ceva mai sus, prăbuşit pe drumul forestier. La locul accidentului au venit pentru cercetări procurorii de  la Parchetul de pe lângă Judecătoria  Câmpulung Moldovenesc, iar cadavrul tânărului a fost preluat pentru a fi autopsiat de angajaţii Serviciului de Medicină Legală. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava au deschis o anchetă în ceea ce priveşte securitatea muncii la societate, administratorul acesteia declarând că victima a fost angajată la firma sa din data de 14 decembrie, ca muncitor necalificat. Pentru a elucida mai bine modul şi condiţiile în care a avut loc nenorocirea, reprezentanţii ITM Suceava au revenit vineri dimineaţă şi au făcut o recercetare la faţa locului. În cazul morţii tânărului de 27 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 27 de ani, mort în condiţii suspecte, în timp ce muncea în pădure.
 Vizualizări articol: 4734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tânăr de 27 de ani, mort în condiţii suspecte, în timp ce muncea în pădure5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări (de post) Vărzările sunt plăcinte sărate, din aluat moale de pâine, umplute cu varză călită. Sunt specifice postului Crăciunului și se pare că rețeta a fost creată de gospodinele din Bucovina pentru bărbații care lucrau la pădure și în post nu... Citeşte