Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 dec 2015 - Anul XX, nr. 294 (6106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie la hoţi!

Furturi în stradă, în magazine şi în parcările centrelor comerciale, în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe fapte de furt au fost comise în ultimele zile pe raza municipiului Suceava, hoţii dând semne că sunt mai activi în această perioadă de dinainte de sărbători. Judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au înregistrat dosare penale privind suceveni lăsaţi fără bunuri în timp ce se aflau în magazine, în locuri aglomerate, iar mai recent, joi, s-au înregistrat un furt în stradă şi un furt dintr-un autoturism aflat în parcarea unui centru comercial.

Într-un prim caz, joi, în jurul orei 12.30, un bătrân în vârstă de 85 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat că, în timp ce se deplasa pe strada Universităţii din Suceava, a fost abordat de un individ care s-a recomandat ca fiind doctor şi care i-a sustras din buzunarul gecii documentele de identitate şi o sumă de bani. Bătrânul a relatat că în aceeaşi zi, în jurul orei 10.00, a fost acostat de „doctorul Ardeleanu”, care l-a întrebat ce probleme de sănătate are şi s-a oferit să-i facă un control la inimă, în stradă. Necunoscutul l-a pipăit pe bătrân în zona pieptului, după care l-a sfătuit să continue tratamentul pe care îl ia şi a plecat. Ulterior, bătrânul şi-a dat seama că individul i-a sustras din buzunarul hainei portofelul cu acte şi bani, prejudiciul fiind de circa 200 lei.

Al doilea furt de joi a fost sesizat la Poliţia municipiului Suceava în jurul orei 23.00. O femeie în vârstă de 45 de ani, din Rădăuţi, a reclamat că i-a fost spart autoturismul Mercedes Vito, lăsat în parcarea Iulius Mall. Femeia a găsit portiera stânga a maşinii deschisă, din interior fiind sustrase mai multe bunuri,  documente, bijuterii și bani în valoare totală de circa 2.400 de lei. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că portierele maşinii nu au fost forţate, fiind probabil ca maşina să fi rămas descuiată.

Poliţiştii au înregistrat dosare penale pentru „furt calificat”, înregistrate deocamdată cu AN (autori necunoscuţi). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furturi în stradă, în magazine şi în parcările centrelor comerciale, în Suceava.
 Vizualizări articol: 2766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Furturi în stradă, în magazine şi în parcările centrelor comerciale, în Suceava4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări (de post) Vărzările sunt plăcinte sărate, din aluat moale de pâine, umplute cu varză călită. Sunt specifice postului Crăciunului și se pare că rețeta a fost creată de gospodinele din Bucovina pentru bărbații care lucrau la pădure și în post nu... Citeşte