Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 dec 2015 - Anul XX, nr. 294 (6106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Facilităţi

Noi tarife pentru filmele care rulează la Cinematograful Modern

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aleşii locali suceveni au aprobat ieri tarifele de difuzare a filmelor la Cinematograful Modern, dar şi o serie de reguli şi facilităţi care se aplică începând de luni, 21 decembrie.

Conform grilei tarifare propuse de iniţiatorul proiectului, viceprimarul Lucian Harşovschi, Cinematograful Modern are cele mai mici preţuri din judeţ, sau chiar din nordul Moldovei, pentru filmele difuzate, chiar de sunt apariţii recente sau chiar premiere.

De exemplu, la matineu, filmele 2D pot fi vizionate cu 5 lei de elevi, studenţi și pensionari, ori cu 6 lei de adulţi, în timp ce pentru acces la filmele 3D, elevii, studenţii și pensionarii vor plăti doar 6 lei, iar adulţii 8 lei.

Pentru filmele care rulează după-amiaza și seara, în format 2D, tarifele sunt de 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, respectiv 12 lei pentru adulţi.

Biletele la filmele 3D sunt ceva mai scumpe – 12 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, respectiv 15 lei pentru adulţi.

„Important este că preţurile de la Cinema Modern sunt negociate la cel mai mic nivel cu distribuitorul nostru de filme, încât filmele difuzate dimineaţa pot fi văzute cu 6 lei – cele 2D şi 8 lei - cele 3D, iar cele de după-amiază la 12 lei 2D şi 15 lei 3D. Sunt preţurile cele mai mici din oraş, în condiţiile în care am avut filme difuzate în premieră, iar filmul 3D este de o calitate extraordinară pentru că avem ochelari activi, nu pasivi, ca în alte părţi”, a precizat Lucian Harşovschi, care, în calitate de iniţiator, a propus modificarea proiectului, astfel încât de biletele la preţ redus să beneficieze şi pensionarii, alături de elevi şi studenţi.

În cadrul aceluiaşi proiect, aprobat joi, proiecţiile cinematografice vor avea loc pentru minimum 10 bilete vândute pentru un spectacol, iar în cazul în care nu se întruneşte numărul respectiv de bilete, contravaloarea acestora va fi restituită.

De asemenea, în cazul distrugerii sau deteriorării unei perechi de ochelari 3D se va recupera contravaloarea de 200 de lei, iar în cazul refuzului persoanei care a produs prejudiciul, i se va aplica o amendă cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi tarife pentru filmele care rulează la Cinematograful Modern.
 Vizualizări articol: 3509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Noi tarife pentru filmele care rulează la Cinematograful Modern1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Promovare trimis de
(20 dec 2015, 09:58:25
Pretul este unul ok daca ne raportam la pretul biletelor de la Cinema City dar ce ne facem cu promovarea?! Afirm acest lucru deoarece daca doresti sa afli ce filme ruleaza la Cinematograful Modern trebuie sa te deplasezi pana la locatia cu pricina; asta ca sa nu mai vorbim de rezervare etc. Oare nu se poate realiza un site profesionist in acest sens? In rest sa auzim numai de bine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări (de post) Vărzările sunt plăcinte sărate, din aluat moale de pâine, umplute cu varză călită. Sunt specifice postului Crăciunului și se pare că rețeta a fost creată de gospodinele din Bucovina pentru bărbații care lucrau la pădure și în post nu... Citeşte