Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 dec 2015 - Anul XX, nr. 294 (6106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 100 de brazi de crăciun, confiscaţi din pieţe şi din zona gărilor

Duminică, 20 Decembrie 2015 (16:07:34)
Având în vedere specificul perioadei şi apropierea sărbătorii Crăciunului, poliţiştii au intensificat activităţile de control pentru asigurarea legalităţii depozitării, transportului şi comercializării brazilor de Crăciun. În cadrul acţiunilor desfăşurate poliţiştii au identificat şi confiscat peste 100 de brazi de Crăciun care erau transportaţi şi deţinuţi cu încălcarea legislaţiei în domeniu. Sâmbătă, la ora 22.35, un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, în colaborare cu lucrători silvici din cadrul Ocolului Vama, au identificat în zona staţiei CFR din comună un tânăr de 21 de ani, din comuna Ilişeşti, care intenţiona să urce în trenul Vatra Dornei – Bucureşti 23 de brazi fără documente legale de provenienţă şi transport şi fără ca aceştia să aibă aplicată amprenta dispozitivului dreptunghiular de marcat. Pomii de Crăciun au fost confiscați și predaţi în custodie Ocolului Silvic Vama, iar tânărul de 21 de ani a fost sancționat contravenţional cu amendă în sumă de 2.000 lei.În aceeaşi nopte, în jurul orei 03.30, aceeaşi echipă de control a identificat pe calea ferată din apropierea aceleiaşi gări 3 persoane care transportau mai mulţi pomi de iarnă şi care, la vederea autospecialei de poliţie, au abandonat pomii şi au fugit.Cei 43 de brazi au fost ridicați și predați în custodie Ocolului Silvic Vama, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor.Duminică dimineaţă, în jurul orei 08:15, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliţia Municipiului Suceava au identificat în Piaţa Mică şi Piaţa Mare din localitate doi bărbaţi care ofereau spre vânzare 44 pomi de Crăciun fără a deţine documente de provenienţă.Cei doi au fost sancţionaţi şi s-a dispus confiscarea pomilor de Crăciun, care au fost predaţi în custodia lucrătorilor O.S. Pătrăuţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 100 de brazi de crăciun, confiscaţi din pieţe şi din zona gărilor.
 Vizualizări articol: 1586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 100 de brazi de crăciun, confiscaţi din pieţe şi din zona gărilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări (de post) Vărzările sunt plăcinte sărate, din aluat moale de pâine, umplute cu varză călită. Sunt specifice postului Crăciunului și se pare că rețeta a fost creată de gospodinele din Bucovina pentru bărbații care lucrau la pădure și în post nu... Citeşte