Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 dec 2015 - Anul XX, nr. 294 (6106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

De Crăciun, să fii mai bun!

În fiecare an, Asociaţia de Părinţi a Şcolii Gimnaziale Nr. 4 ”Regina Elisabeta” din Rădăuţi organizează acţiuni menite să sprijine copiii cu situaţii materiale şi şcolare dificile, copiii cu probleme de sănătate, copiii din centrele de plasament.

„Dacă în anii trecuţi am avut acţiuni şi activităţi umanitare dedicate copiilor din centrele de plasament, şi nu numai, anul acesta am încercat să identificăm câteva cazuri chiar la noi în şcoală, copii cu situaţii materiale dificile, dar dornici de învăţătură. Am decis, împreună cu Comitetul Director al Asociaţiei, să alocăm o parte din micul nostru buget sprijinirii acestor copii. Din păcate, banii de care dispuneam ne-ar fi ajuns să facem fericiţi doar câţiva copii, acum, în prag de sărbători, însă nu ne-am descurajat şi, cu ajutorul unor oameni şi firme, am reuşit să ducem la bun sfârşit acţiunea noastră”, ne-a spus Radu Vasile Ianovici, preşedintele asociaţiei.

„Am reuşit să facem fericiţi un număr dublu de copii faţă de cât ne propusesem, şi asta doar datorită celor care ne-au ajutat în demersul nostru. Copiii au primit haine călduroase de iarnă, bocanci, ghete şi cizmuliţe de iarnă, căciuliţe, toate noi-nouţe, dulciuri şi fructe, datorită firmelor SC Marelbo SRL, SC Maxy Mob Design SRL, SC Superstar SRL, SC Eurotop Consulting SRL şi Asociaţiei <Normal Life> Marginea.

Personal, aş vrea să mulţumesc întregului Comitet Director al Asociaţiei, pentru că am reuşit să ducem la bun sfârşit o acţiune de suflet, dar mai ales OAMENILOR care nu au avut absolut nici o legătură cu şcoala noastră, însă  atunci când le-am spus despre demersul nostru ne-au ajutat necondiţionat: am vrut să cumpărăm un sacou de şcoală pentru un copil, dar când i-am spus doamnei DEREVLEAN AURICA din Marginea pentru ce avem nevoie, ni l-a dăruit pur şi simplu!

Am vrut să achiziţionăm încălţăminte de iarnă nouă şi când am vorbit cu domnul AUREL BOBU, să ne ajute cu un preţ de achiziţie mic, ne-a acordat toată încălţămintea cu titlu de sponsorizare! Am mers să achiziţionăm îmbrăcăminte de iarnă la un preţ accesibil, şi doamna VICA BUDELITA ne-a dat întreaga cantitate la preţ de achiziţie! Toate acestea pe lângă sumele de bani oferite de domnii Marcel Rusu, Cornel Maxim, Mihai Penteliuc şi doamna Mirela Cusiac, care ne-au ajutat să aducem bucuria pe chipul unor copii din şcoala noastră!

V-am spus toate acestea pentru că avem în Bucovina OAMENI cu suflet mare, care pot transforma visurile unor copii în realitate”, a concluzionat Radu Vasile Ianovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De Crăciun, să fii mai bun!.
 Vizualizări articol: 2374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De Crăciun, să fii mai bun!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Coltul cititorului

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări (de post) Vărzările sunt plăcinte sărate, din aluat moale de pâine, umplute cu varză călită. Sunt specifice postului Crăciunului și se pare că rețeta a fost creată de gospodinele din Bucovina pentru bărbații care lucrau la pădure și în post nu... Citeşte