Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 dec 2015 - Anul XX, nr. 284 (6096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Administratorii unui bar din Fălticeni, luaţi la bătaie de patru clienţi. Totul a plecat de la un glob dintr-un pom

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administratorii unui bar din municipiul Fălticeni au reclamat la poliţie faptul că au fost agresaţi de patru clienţi, „scânteia” scandalului plecând de la un glob din pomul de iarnă din local. Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în localul Pink Cafe, fiind sesizat prin numărul de urgenţe 112 la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni la ora 0,14.

Din ancheta derulată de Poliţia municipiului Fălticeni rezultă că în seara zilei de duminică, în jurul orei 23.00, în barul amintit au ajuns patru tineri din comuna Bogdăneşti, care au consumat băuturi alcoolice, fără a se înregistra iniţial nici un fel de incidente. Problemele au apărut la plecare.

Unul dintre tineri ar fi smuls un glob din pomul de iarnă amenajat în local, moment în care între aceştia şi administratori, soţ şi soţie, aflaţi în bar, s-a iscat un scandal.

„Cei patru tineri i-au lovit pe administratorii barului, după care s-au urcat într-un autoturism şi au plecat”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene. Cei patru tineri au fost identificaţi în persoana numiţilor Iulian Lazăr, Vasile Gavrilă, Ionuţ Vărădeanu şi Cristian Vărădeanu, cu vârste cuprinse între 19 şi 20 de ani, toţi din Bogdăneşti. 

După ce au continuat verificările, poliţiştii au mai stabilit că cei patru au plecat din local cu un autoturism condus de ultimul dintre ei, care nu este posesor de permis de conducere. În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că tânărul de la volan avea o concentraţie de 0,29 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

„În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de cei patru presupuşi agresori, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar faţă de tânărul de 20 de ani şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, ce va fi soluţionat procedural”, a mai precizat ofiţerul de poliţie.

Anchetatorii de la Poliţia municipiului Fălticeni mai au de stabilit o serie de detalii legate de cum s-a petrecut agresiunea. Dacă administratorii localului, Adrian şi Gabi Tulumbă, susţin că ei nu au avut nici un fel de atitudine agresivă, tinerii din Bogdăneşti au reclamat că au fost provocaţi, iar administratorii localului i-au împins şi scos afară din local deşi incidentul legat de glob a fost doar unul banal, neintenţionat.   

Cel puţin în prima fază a anchetei, cei doi administratori nu au declarat că îşi vor scoate certificate medico-legale privind leziuni suferite.

Poliţia municipiului Fălticeni continuă ancheta, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs agresiunea.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Administratorii unui bar din Fălticeni, luaţi la bătaie de patru clienţi. Totul a plecat de la un glob dintr-un pom.
 Vizualizări articol: 3372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Administratorii unui bar din Fălticeni, luaţi la bătaie de patru clienţi. Totul a plecat de la un glob dintr-un pom5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop de vin fiert Pentru cei ce iubesc aroma vinului fiert cu multe mirodenii, dar nu se prea pot împăca și cu alcoolul din băutura respectivă, siropul din vin poate fi o variantă de încercat.Avem nevoie de:1 litru de vin roșu demidulce, 1 kg zahăr tos,... Citeşte